Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole se znenadání začínají objevovat tajemné vraždy. Pár studentek se tedy ze strachu rozhodne odjet do starého domu daleko za městem. To ale nepočítaly s tím, že vrah udělá to samé. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Rogue 

všechny recenze uživatele

Slušný slasher/giallo který schazují jen typické italské wtf scény (pantofle). Na giallo chabý příběh, na slasher zase malá glorifikace zabijáka... namísto kvalitního příběhu je tu však spousta nahých lidí, což, světe div se, docela funguje. Martino je většinu stopáže režijně zručný, demenci v rámci žánru odpouštím a chválit hudbu je nošením dříví do lesa. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Už som si myslel, že zomriem od nudy, našťastie druhá polovica všetko zachránila. V každom prípade je scenár šitý horúcou ihlou, tempo príbehu je značne kolísavé a príliš dlho trvá než sa dej rozbehne. Následné sekvencie hry mačky s myšou sú už veľmi slušne natočené a určite treba pochváliť vynikajúcu kameru. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

V první půlce softeroťák s několika děsivými momenty (bažina rulez), ve druhé nervydrásající horor, kdy u scén s mlékem a klíčem jsem měl málem infarkt :) Závěr a motivace vraha jsou slabší, ale právě perfektní druhá polovina to celé táhne hodně nahoru. A koneckonců, slečny v té první jsou dost pěkné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Torzo si budu dlouho pamatovat, protože i když překypují závidění hodnou genialitou a filmovým přehledem a právem bývám považován za nejlepšího uživatele této databáze, tak si nevzpomínám, že by se mi někdy dříve podařilo, být si na 100 % jistý vrahem v první vteřině, kdy jej spatřím. Tato genialita zapříčinila, že jsem si celý film užil podstatně méně, než bych třeba mohl. Takhle jsem se tedy mohl kochat pouze příjemně zvoleným ženským obsazením, které se před kamerou rozhodně nestydělo a ostatně ani nebylo za co. Provedení vražd bylo samozřejmě úměrné době vzniku a stejně tak i atmosféra, která místy působila vyloženě komicky. Pár scének se ovšem podařilo dohnat k příjemnému napětí. Příběh jako takový byl krajně o hovně, ale přiznejme si, že o ten tu moc nešlo. Jeho debilitu do značné míry divákům vykompenzoval velmi příjemný spád. V celkovém součtu tedy docela dobré. [65 %] ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Talianska slasher kriminálka s ľahkým erotickým nádychom (asi preto dosahuje také vysoké hodnotenie), v ktorej gore spĺňa adekvátnu kvalitu vtedajšej doby. Dnes už sledujem tieto filmy s akousi nostalgiou, kedy príbeh, herecké umenie či logika správania postáv (až na pár detailov) síce spĺňa najprísnejšie kritériá, no prevedenie násilných scén v detailnom zábere akoby spracovali žiaci ZŠ. Celkom potešil záver s pomerne prekvapivým rozuzlením, no a aj vďaka nemu udelím - 60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • První polovina filmu byla natáčena v umbrijském městě Perugia a druhá polovina filmu byla natáčena ve městě Tagliacozzo, které se nachází v italské provincii L'Aquila. Interiéry se dotáčely v římských ateliérech DEAR. (Trajektt)
  • Počet mrtvých osob ve filmu: 9. (Karlos80)

Reklama

Reklama