Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (371)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(UCI Kinowelt, Potsdam, Deutschland, 4.5.2014) Jedna za všechny je naprosto typická americká komediální jednohubka, která průběhem děje snad ani nemůže diváka nějak překvapit, takže plusové body musí sbírat pomocí hereckých výkonů a vtipných scén. Obě jmenované substance byly v rámci žánru průměrné. Leslie Mann byla občas kvůli svým hysterickým výlevům trošku na pěst, nicméně hrát umí, měla akorát špatnou roli, avšak výkony Kate Upton a Nicki Minaj jsem shledal celkem unylými. Cameron Diaz je už vážně "vyčochtaná", ale svou roli ještě zvládne zahrát. Co se vtipných scén týká, tak musím uznat, že jsem se nejednou dobře nasmál, takže mise splněna. Zkrátka snímek, který je jedno velké staré známé klišé, které degraduje ženské pokolení, ale když se bere s nadhledem, tak pobaví. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Taková americká variace na Vejdělka a Trošku. U tohohle se smějí jen velmi hloupí lidé. Bez výjimky. Promiňte, ale představa, že někomu přijde vtipný tenhle (místy doslova) průjmový humor, je pro mě až příliš frustrující, abych byl ochoten připustit, že ten člověk může mít IQ nad 5 - a neumím si takového člověka ani představit. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jasné, je to uvrešťané, strelené, čajky prehrávajú jedna radosť. Fekálna príhoda a prechod cez sklenenú stenu ma ale mocne rozsekali. Plus Uptonka a Diazka boli skvelé, aj vizuálne. Ja som sa uchechtával väčšinu filmu, je to ľahké, príjemné, správne vtipné a správne sexi. Nebojím sa dať dokonca až 2 z 5 ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Vubec nechapu, jak nekdo, kdo natocil např. My Sisters Keeper (a napsal scenar) se vubec pod tehle nevtipny kyc mohl podepsat. Opravdu jsem se tesila, protoze jsem si rikala, ze Cassavetes nenatoci blbost, ale holt jsem se mylila. Cameron vidim uz ve druhem snimku, ve kterem si pri pohledu na ni jen rikam, jak hrozne moczestarla... role Kate mi lezla jeste vice na nervy, protoze tak hloupy snad ani nikdo byt nemuze... no Amber, nebo-li Kate Upton... asi to neumim jako zena nalezite ocenit... (ale kdyz tam bezi v tech titernych bikinach po plazi... jakoze se jde probehnout, tak si rikam, ze tohle by zadna zenska s kozama neudelala, protoze to proste boli, jak vam ty kozy litaji sem a tam...a ja vim o cem mluvim :), v takovyhle plavkach po plazi proste nepobihate, pokud Vas za to neplati :) a pri zaverecne scene Nikolaje, jak tam poskakuje jak hystericke dite, kteremu vzali oblibenou hracku, tak mi ho bylo temer lito, ze v necem takovem hraje... Podprumer. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nicki Minaj si to trošku nedávala s těmi vlasy, když si je furt musela přidržovat, aby jí nepadaly do očí... mimochodem mě hrozně iritovala svým hlasem, ale chápu, že si chtěla vyzkoušet herecké křeslo (jako většina "zpěvaček"), ovšem doufám, že pro dobro všech už to nebude pokoušet znova. Na to, že to má být komedie, mě film rozesmál jen párkrát - př. scéna s potkáním nové milenky a jestli si jí můžou nechat, přičemž Cameronka řekla, že ne, že už mají psa. Anebo tahle: "So let me get this straight. I came into your bed naked and try to molest you and then you made a straight jacket and a pillow fort to protect yourself from me?" Ale jinak vcelku zklamání. S tímto námětem mohla vzniknout lepší komedie... především mi vadilo jakou potrhlou a neschopnou osobu hrála Leslie Mann.. co už. 2* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Scenáristka čerpala inspiraci ve francouzských komediích, kde je cizoložství běžnější než v USA. (jenik71)
  • Ve filmu se objevila také topmodelka Kate Upton, pro kterou to byla první větší filmovou roli. (jenik71)

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama