Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (77)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NICKU, EXISTUJÍ ZÁKONY PŘÍRODY. A KDYŽ TĚ ZAČNOU OVLÁDAT, MUSÍŠ JE PŘIJMOUT…“ /// Nickova pohádka, kterak se šťastnou náhodou prosouložil do Escobarovi rodiny. Máme tady kupu šťěstí, který mírně narušoujou pochybnosti, páč Nick neví. Vidí, jak je Patron obyčejným lidem milován, koka je brána jako folklór a o krvelačnosti nikdo nemluví (páč kdo to zkusil…). Film ze života, byť na základě jakýsi historky, ale uvěřitelnej, navíc solidně odvyprávěnej. První půlka je spíš taková romantická (s trochou krve), ta druhá přestává bejt idylická, páč se v ní začínaj uplatňovat mafiánský pravidla a je plná opěvovanýho Pabla a vystresovanýho Nicka. Hutcherson není kdovíjakej herec, ale toho troubu jsem mu věřil. Přestože film vypráví hlavně o Nickovi, řekne naprosto všechno o Pablovi. Neživotopisně, ale srozumitelně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řekli mně: „Nikdo neuteče P. Escobarovi!“. 2.) Zjistím, jak zbohatnout na národním produktu. 3.) Thx za titule ,,saymonan“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nečekal jsem životopis ale ani že největší drogový boss tady bude jen jako pozadí jako jen reklama na ne špatný thriller. Po vzoru posledního skotského krále, kde fiktivní postava doktora se přátelila se skutečným diktátorem a s ním zažíval chronologicky skutečné události, tak tady realita je více upozaděná.Benicio je extratřída, ale ten konec je opravdu stupidní. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mě život a smrt Pabla Escobara nesmírně zajímá. Nedávno jsem viděl novinku s Javierem Bardemem a teď tohle. Jedinou nevýhodou Paradise Lost je Josh Hutcherson a jeho smyšlená dějová linie, která sama o sobě špatná není, špatný je jen ten herec. Naproti tomu Benicio je v roli Pabla excelentní a kdykoliv byl na plátně (tedy monitoru mého PC), slintal jsem blahem. Na závěr si schválně nechávám vychvalovaný Narcos, tak jsem zvědavý na obšírnější příběh tohoto slavného narkobarona. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nepopírám, že o Escobarovi vím celkem hovno, krom toho kdo to byl. No tohle mě nebavilo, hlavně proto, že to není moc o něm jako spíš o jednom naprosto tragickým mladým debílkovi kterej se nejdřív chce za každou cenu přisrat do jeho famílie a když se začne všechno hroutit, tak už je moc pozdě na to aby přiznal, že je totálně v prdeli. Je prostě strašnej a těžce to neuhrává i když je druhá půle lepší než ta první a má pár slušných scén, tak kdykoliv byl ten vocas na scéně, tak stál za hovno a prostě to pohřbil a to jak předstíral morální dilema mě dobilo úplně. Takže já soudím, že nikoliv Birdman, ale hlavně to hovno z nutrie Hutcherson musí být zničen! 40% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kdybych předtím neviděl Narcos... Jenomže já jsem Narcos viděl. A tohle není ve srovnání s tím vůbec nic. Tohle je ve srovnání s tím jen film. Film o chlápkovi, jehož myšlení nedává smysl, a jediné, čím si to máš vysvětlit, tak tím, že byl lačná zrůda. Chybí mu ten lidskej rozměr, kterej mu dodal seriál. Kterej osvětlil seriál. Nevraždil beze smyslu. Nevraždil svoje nejbližší proto, že by mu mohli škodit. Vraždil je v momentě, kdy mu skutečně škodili, případně tehdy, když to na něj mohlo působit dojmem, že by mohli škodit. A hlavně: nikdy nebyl žádnej Nico, kterej se měl stát dokonce součástí širší rodiny. A i kdyby byl, tak by snad nevypadal jako figurka z japonskýho animáku, která ještě navíc věčně spřádá nějaký pikle. Z tohohle borečka bych byl paranoidní i já, vůbec jsem se tady tomu Pablovi nedivil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa natáčala v panamských lokalitách Bocas del Toro, Chiriquí i samotnom meste Panama. (mh825)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)
  • Pablo Escobar ve skutečnosti anglicky vůbec neuměl. (dienow)

Reklama

Reklama