Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (440)

klerik 

všechny recenze uživatele

KOPAČKY už Segel asi neprekoná. Ale ani Sex Tape nie je až taká zlá vec. Na to, že ide o film bez skutočného príbehu (rieši sa len jedna situácia), je to celkom zábava. Trošku slabšia ako pri SUSEDOCH NA ODSTREL, ale opäť práve preto, že ide o nejaké to pososlvto o manželstve, má film niečo do seba aj napriek infantilnej zápletke... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Možná je úplně jedno, co si o nás budou ostatní lidé myslet." Musím přiznat, že jsem dostal více než jsem čekal. Míst je to docela zábavné. Přesto se pro mě Segel stává znakem slabosti filmu, takovým odpuzujícím prvkem. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, že hraje pořád to samé, si s Cameron Diaz docela sedli, protože ona taky hraje pořád to samé (jenže u ní to alespoň vychází z ní, on se v tom jen marně plácá). překvapivě film zachraňuje právě Diaz, zábavný Rob Lowe, Slayer a kamarádský manželský pár. Kdo by ale věřil, že v jejich situaci zvládnout natočit tříhodinové porno? 2.5* ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No už jsem se bál, jestli je se mnou něco špatně, normálně mam tyhle americký komedie rád, ale tohle bylo úplně nemastný. Sice se vyhnuli těm klišoidním scénářům, kdy dojde k rozvratu vztahu a pak na konci bude všechno OK, ale tohle upřímně ani nedokázalo bavit, po polovině už jsem se nudil a nemělo to co nabídnout. I přesto, že hlavní herci jsou jaký jsou, ani Cameron Diaz to nedokázala zachránit svojí super postavou... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Lepší a vtipnější než Sousedi, ale žádná sláva. Začátek zábavný, pak už je to směsice trochu povedených, téměře nepovedených a nepovedených scén, z nichž některé jsou nadbytečně dlouhé. Dalo se na to dívat, když ještě srovnám se Sousedy, tak pár Segel-Diaz je mnohem přirozenější a uvěřitelnější než Rogen-Byrne. Sečteno a podtrženo, letos mi chybí kvalitní komedie typu Millerovi na tripu. Američani, běžte se poučit do Francie a Německa, jak se točí vtipné komedie. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Nechápu, jak může taková blbost, jako je uniklá nahrávka se sexem vystačit jako zápletka pro celý film. I ten způsob získávání těch Ipadů byl pěkně stupidní. Popravdě jsem se u filmu ani nezasmál. I když pár překvapivých momentů tam bylo. A jaké z toho plyne ponaučení? Cloud je zrádná věc... Jack Black tam měl dobrý štěk. A Cameron Diaz je pořád kus. :) "Odkud jste, z Hustleru?" :D Taky to funguje jako pěkná reklama na Youporn. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)

Reklama

Reklama