Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (440)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Jako nemravná reklama na Apple produkty a YouPorn funguje Sex Tape celkem dobře, ale jako filmová komedie už moc ne. Stupidní scénář by se dal přežít, kdyby se alespoň bylo čemu smát. Bohužel většina vtipů je trapnějších než sáňky v létě a ty ostatní jsou sušší než povislá kůže Cameron Diaz. Jako asi chápu, oč autorům toho snímku šlo, ale překvapuje mě, že si řekli "tohle je dobrý nápad, takhle to uděláme". Body ode mě ale mají za nápad s iCloudem, který v kontextu nedávných Fappeningů nabírá nový rozměr :D. 2* ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Aktuálně mám smartphone od čínský firmy Huawei a jsem s ním děsně nespokojenej. Kromě toho, že se seká a baterie nevydrží, je celkově dost pomalej. Můj další rozhodně od Huawei nebude. A nebude to ani iPhone, jak by si tvůrci týhle hodinu a půl dlouhý reklamy na Apple přáli. Jako mně product placement v zásadě nevadí. Ať jsou ve filmech klidně záběry na to, jak akční hrdina pije na baru lahváč Heineken nebo si trosečník hraje na opuštěným ostrově s míčem Wilson, pokud to není nijak rušivé, tak prosím. Ale tady je slovo iPad použitý snad 6x za minutu, maximálně občas řízlý slovíčkem iCloud nebo dalším záběrem na notebook s ukousnutým jablkem. Ježiš, to mě tak sralo. A tenhle výplach je téměř jediný, co jsem si ze zhlídnutí tohodle "filmu" odnesl. Pak si pamatuju možná tak, jak šňupe Cameron Diaz kokain a scénu s Jackem Blackem, která byla snad nejtrapnější s ním kdy natočená. Unfunny romantic comedy/commercial ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nečakal som vela už len podla toho aké komédie majú režisér, scenaristi a Jason Segel za sebou a dobre som urobil. Casting je fajn a námet z traileru dokázal zaujať, ale dalo sa s toho vyťažiť oveľa viac. Takto nám ostal len tupý humor, na ktorý sa vsádza celý film a v samotnom výsledku nakoniec dosť suchý film. 60% - 3* ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film v ktorom to Diazka rozbalila. Je zrejmé, že aspoň pár mesiacov pred natáčanim si dávala pozor na stravu a navštevovala fitko či robila aerobik, alebo zumbu. Napriek tomu som mal pocit, že v istých momentoch tam mala dvojníčku, ktorá ju suplovala. Rozhodne tento film nepotrebujem opäť vidieť a neradím ho medzi tie lepšie. Stručne napísane nič moc. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem nikdy nebyl fanouškem Cameron Diaz. Jako žena mi moc atraktivní zrovna nepřipadá. Nicméně kdo by neměl rád Jasona Segela že? Vždyť to je nejlepší postava z HIMYM. Příběh o páru co si natočí sex a pak díky jedné chybičce je online. Well... Zaprvé hezká reklama na Apple už od začátku. Zadruhé není to tak zábavné jak to zní. Škoda, myslím že potenciál tam byl velký, ale jako komedie nic moc. (45 %) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)
  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)

Reklama

Reklama