Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame prvu nepodarenu spolupracu Sandlera s Barrymore. Nie je to ani dost infantilne, ani romanticke, ani rodinne. Proste nic. Je tu z kazdeho rozku troskum ale nic poriadne. Trochu mi to pripomenulo film Couples Retreat. Herci si vysli na skvelu dovolenku na exoticke miesto, ale divak z toho nic nema. P.S: Kde je Buscemi alebo Schneider. To uz aj oni nechali Sandlera v štichu? 5/10. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

Reklama

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Drew a Adam opět spolu a zase z toho vznikla skvělá komedie. Sice každému musí být jasné jak tento film dopadne, ale to vůbec nevadí. Casting se povedl, děti hrají v pohodě a člověk se opravdu hodněkrát zasměje a k tomu je tu ještě příjemné prostředí Afriky. Doufám, že tato dvojice ještě nějaký snímek natočí. 7,5/10. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalšia Sandlerova super komédia - pre mňa super obsadenie a úplne geniálny scenár. Príbeh pohodový a celkovo je stále na čom sa smiať. Síce je v jeho filmoch určitá podobnosť, ale mne tento druh humoru sedí a vždy sa znova na to rád pozriem. Dokonca ani Sandler nerobil fekálne vtipy, čo tiež oceňujem. Pohodová komédia, dvojica Sandler - Barrymore nikdy nesklame, typický Sandlerovský humor - irónia a sarkazmus. Celý dej príjemne ubieha, celý čas udržuje mierny úsmev na perách a párkrát sa zasmejete aj viac od pľúc - to keď sa do príbehu primieša typický Sandlerov humor. Pokiaľ ale nemôžete Adama Sandlera ani vystáť, rozhodne vám táto snímka názor na neho zmení. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, obyčejný začátek, který se každou minutou proměňuje do úžasné a velmi vtipné omáčky, která dokáže vyždímat smích z každého, kdo má smysl pro humor. Blended tak trochu útočí i na emoce, filmu to ale rád odpustím, protože jsem se opravdu nehorázně tlemil každou chvíli a nebylo pochyb o tom, že této komedii roku 2014 dám plný počet. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)
  • Drew Barrymore se o svém těhotenství dozvěděla pár dnů po podpisu smlouvy o natáčení. Začátek natáčení se navíc dost opozdil, a tak už při prvních scénách bylo na Drew znát, že je v očekávání. Stylisté se ale snažili a dostatečně její bříško před publikem schovali. [Zdroj: prozeny.blesk.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama