Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (293)

BMW12 

všechny recenze uživatele

To byla taková blbina až to bylo fakt dobrý! :D Asi každý z nás měl někdy sen, že by chtěl být policistou a naši hlavní dva hrdinové si tento sen rozhodli splnit. Ze začátku jsou to jenom legrácky, ale pak narazí na největšího gangstra ve městě a začne jít o život. Já jsem se u této akční komedie velice bavil, bylo to opravdu hodně vtipné a nechyběla ani pořádná akce. A zaujala mě Nina Dobrev, v jejích předešlých filmech jsem si jí nijak extra nevšímal, ale tady mě rozhodně zaujala. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté policajtské cosi, co vlastně ani moc neruší a divák nemá nutkání to vypnout. Sem tam povedený vtípek, jen bohužel úplně nevím, pro jakou diváckou cílovku je to určené, pro děcka je to místy příliš "sexuálně vulgární", pro dospělé naopak příliš infantilní a jednoduché. Ústřední dvojka se snaží, ale to nic nemění na tom, že Johnson je tak trošku kokot. D'Arcy směšnej (neplést s vtipným), Garcia ucházející a Dobrevka píchatelná. Takže těch padesát si to zaslouží. Znova si to nepustím. K pizze a coca-cole dobré....mlásk :) ()

Reklama

Eržik 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli kdybych neměl tuhle dvojku tolik rád ze seriálu New Girl, jestli bych se až tak moc bavil, ale pravděpodobně ano. Velice svěží a k potrhání smíchem udělaná letní komedie. Jedna z těch málo vzácných, které mohu vidět znovu, protože legrace v nich je napůl situační a napůl slovní a je tam toho tolik, že to nejde ani pojmout úplně vše a jistě se budu bavit i na poněkolikáté :-) Freez! Everybody freez! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Uniformu si musíte zasloužit !'' --- Přiznám se, že jsem byl celkem mile překvapen. Už delší čas jsem neviděl pořádnou komedii a od této jsem si moc nesliboval. Dva looseři převlečení za poldy, kteří díky uniformě mají náhle tolik potřebný respekt u okolí nejsou nic co tu ještě nebylo, ani souběh na sebe navazujících příhod, které vygradují střetem s opravdickou mafií a reálnou policií. Nevím zda to bylo hercema, ale ti dva mi prostě sedli. Velmi mnoho scének bylo vtipných, humor ale fungoval nejvíce právě kratičkých epizodkách. Nebylo to však celý film a některá místa se lehce nudně táhla. A bohužel, Amíci nejsou noblesní Britové a tak si v komediích neodpustí i nějaké to (mám na to svůj termín) ,,krkání a prdění''. Prostě neumějí udržet humor na té inteligentní vlně a tak ve filmu nechybí trapné kopání do rozkroku, nechutná scénka s tlustým nahým zlodějem atd... To je škoda, protože to u mne film dost sráželo. V závěru jsem si navíc nebyl jist, jestli filmaři to salutování na přehlídce nebrali jako ironii a nebo to mysleli vážně... Každopádně pokud bych měl tuto komedii doporučit, tak s klidem mohu. Ze současné americké komediální produkce je to lehký nadprůměr. Za mne jsou to tři zabavené samopaly. * * * ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak rozhodně jo :-) Zabavil jsem se myslím dostatečně o vtipných scenách se dá říct, že na rozdíl od jiných komedií, byli opravdu vtipné. Scénář už není zase tak světový, ale tady jde především o zábavu a to se povedlo. Já to chvílema téhle dvojici celkem věřil, že ti policajti fakt jsou :-) Slušnej průměr. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama