Reklama

Reklama

VOD (1)

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

To byla šleha Určitě to nesedne každému, ale ta Carnahanova hravost a volnost, to mne prostě svinsky bavilo. Chris Pine životní role, bez debat. Strašně bych chtěl, aby nějaké komiksové studio mělo koule a svěřilo Carnahanovi komiksový projekt. Moc jsem se bavil. K drinku s ledem to bylo v tom parnu ideální, osvěžující. A Bad Boys teď vůbec strach nemám. 8/10 Netuší někdo, jak an tom tenhle film byl finančně? Našel jsem akorát že stál 5 mega, hrozně bych mu přál, aby se zaplatil. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Zatím nejpříjemnější překvapení letošního roku. Mně osobně Carnahan hodně sedí a i Stretch hraje na správnou notu. Po skoro měsíci od zhlédnutí a asi 20ti dalších filmech když se mě někdo zeptá, co mu z poslední doby můžu doporučit, jako první říkám Stretch, zakotvil se mi v hlavě a pořád si říká o druhou projekci s potenciálem na pátou hvězdu. Určitě ne pro každýho, ale kdo našel zalíbení v předchozích filmech Carnahana, může být nadšen. 85% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Člověk se občas diví co za kusy střevních chuchvalců se dostanou do kina, ale že tahle luxusní jízda limuzínou nesežene distributora? Pche. Carnahan natočil srdrcovku s kámošema z branže, o řidiči limuzíny co chce být herec (klišé) a ranám osudu, které na něj všemohoucí Chris Pine uvalí. Ten si mimochodem střihl dalšího z nekonečné plejády sympatických vymaštěných exotů (vizáž ala Spider Jerusalem před sjezdem z hory) a skoro dosahuje dosud nepřekonané kreace nacistického zvrhlíka ze Sejmi eso. Patrick Wilson si užívá konečně pořádnou roli a přál bych mu jich víc. Zaslouží si je. Jessica Alba po dlouhé době fajn a neotravná. No a nezapomenutelné cameo jistého Hoffa. Hasselhoffa. Výborná spleť hlášek, akce, humoru a také zadostiučinění. Tahle štreka sedla. - Kdo ztloustne kolem krku? - Sexy lidi. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si s tým nedal Carnahan viac roboty. V rámci svojho žánru rovnaký polotovar ako MEDZI VLKMI v tom svojom. A pritom mal Šofér našliapnuté na bohovsky skvelú zábavu. Mám rád filmy typu ZBESILÝ ÚTEK či EXPRESNÁ ZÁSIELKA, kde jednu bláznivú scénu strieda druhá, kde sa odpočítava čas... Viem tomuto druhu filmu všeličo odpustiť, ak to je podriadené adrenalínovému vyzneniu... Tentoraz však ide o príliš nezáväznú zábavu, síce symptickú a dobre obsadenú, ale s nepríjemne deravým scenárom... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale hej, ušlo to. Na Patricka Wilsona som síce zvyknutý z dramatickejších a vážnejších hereckých úloh, ale aj tu rozhodne pôsobil zaujímavo. Aj keď to nebolo nič prelomové, ale mne osobne sa toto páčilo viac ako slávny (a podľa mňa nesmierne precenený) film Drive, ktorý sa tiež rovnako ako ten zväčša točí okolo jazdy v aute. Uznávam, že zápletka tohto filmu bola dosť absurdná, ale tá kombinácia komédia & thriller bola v tomto ponímaní celkom príjemná. Aj keď mne osobne sa najviac pozdával ten neustály vnútorný monológ hlavného "hrdinu", ktorým si tak sám pre seba komentoval všetky tie situácie, v ktorých sa ocitol. Škoda, že to bolo v mnohých ohľadoch tak absurdné, lebo inak by to bolo ešte lepšie! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama