Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Djoker

všechny recenze uživatele

Šteindlera jsem celkem uznával do doby, než si začal ulítávat na teplým přízvuku v rodinném paskvilu jménem Gympl. Tam mu nedošlo, že mluvit jako buzna není z dlouhodobého hlediska příliš zábavné a je potřeba dodat i obsah, což se u nováckých seriálů podaří tak jednou za pět let. Bohužel mu nedošlo ani to, že převlekové komedie už dávno neletí. Kdyby se jednalo alespoň o originál, tak tomu jednu pecku za snahu dám, ale jako vykrádačka s českými reáliemi to nestojí ani za zmínku v programu. Šteindler má paruku, sukni, vytahaný umělý kozy a čeká, že 50% je hotovo. Haha, není. Když navíc většina scének stojí na převlecích i ostatních postav a fórky se zase týkají výhradně peněz, práce a sexu, tak je asi všem jasné, že u stokrát omleté trapnosti není potřeba ztrácet čas. Naprosté dno. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Prvé diely boli nečakane dobré a kvalitné herecké obsadenie sľubovalo slušnú zábavu. Lenžeee... Postupne sa kvalita seriálu prepadala a prepadala - čoraz viac zhadzujúcich fórkov, pár vyslovene vulgárnych momentov a až príliš mnoho miest, ktoré vyzneli vyslovene LACINE. Hlavný predstaviteľ mal zrjme zostať pri slušnej relácii Clever - hoci v Gymplu vyfasoval naprt postavu, predsa len podáva aspoň obstojný výkon v porovnaní so zvyškom castu. Lenže Pan Máma, to je ťažká káva. Postupne stále viac a viac vulgárna elementárna babka sa mi ku koncu už len protivila. Tú hnusnú animáciu inak tiež príliš nechápem. Celkovo treba poznamenať, že isté kvality načrtnuté v prvých dvoch troch dieloch zvyšok seriálu úspešne rozmliaždil. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český Sitcom hned po Camebacku.... a třeba si mě ukanujte... ale vzhledem k současnému výběru.. moje drahá tchýně, panelák, ta sračka z Wachutem a podobných jiných sračkoidních záležitostí na kterých nejspíš vy ujiždíte. Inteligentní stravitelný humor u kterého se nenudíte, nemáte závratě ospalosti... a pocity nudy. Opět zabije pár blbečků kteří kdyby si do něčeho aspoň jednou za den nerýpli.... nebyli by nejspíš živí. O_o Nikdy by mě nenapadlo že sitcom založený na transeksuálovy z velkou sugescí že je žena, o to víc že je ta sugesce přímo davová.... mě bude tak nehorázně bavit. Prostě to nevymyslíš. :) HA! Jsem tomu 1 procento přidal.... a vy mi můžete "to je pěk.né"! B) ()

across odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit co televize h@vna udělala z Milana Šteindlera. Horší seriál jsem NIKDY neviděl a to mi k tomu stačila půlka sledování epizody, druhou půlku jsem zvracel. Trapnější humor jsem neviděl, absolutní ztráta času se pouštět do tohoto projektu. Chtěl bych vidět komunitu lidí kterým se tento "seriál" líbí, teda spíš nechtěl. ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný plus týhle "tvl, co to zase je???" je to, že propaguje meltu. Skoro nikdo jí nepije. A přitom je tak dobrá! Přemýšlím, co horšího jsem poslední dobou viděla. Nepřišla jsem na nic. Pane Šteindlere, mám Vás ráda, ale styďte se!!! Vlézt to tak šílenýho projektu. Ve třetím díle zjišťuji, že lepší už to nebude a házím tuhle trapnost do koše a asi už nevytáhnu. Zlatá Helena!!! A tu jsem do koše hodila též. Tam se člověk alespoň občas mohl zasmát, tady se cítí jen trapně... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)

Reklama

Reklama