Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

DeRoyce odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je někdo schopnej nařídit hození něčeho tak "paskvilně sračkoidního" do hlavního vysílacího času a tejden předem na tuhle kopu h*ven vysílat upoutávky, pak nepatří do manažerského křesla dané televize, nýbrž do psychiatrické léčebny, nemluvě o dalších nesoudných lidech, kolem natáčení se motajících....pardon, já musel, ale chápu.."každé zboží má svého kupce..". ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

No já bych tomu dal i lepší hodnocení, pokud bych to porovnával pouze se standardní televizní produkcí, o které absolutně nemám dobré mínění. Oč debilnější je to než oblíbený Comeback? Tady jsem se aspoň občas zasmál. Co jiného taky čekat na naších televizních kanálech, než blbinu z kategorie D. Nicméně má to relativně vtipného Šteinlera a potřebnou hromadu debilních postav okolo pro jeho vtipy. Kupodivu je to nejméně o sto procent lepší než mnohem dražší Vinaři s hvězdným obsazením. Co víc chtít, když se člověk chce dívat na český sitcom. Upřímně, kdo by v podmínkách české kinematografie čekal nějaké Big Bang Theory... ()

Reklama

PhillM.

všechny recenze uživatele

Část vtipu se ztratila v překladu, o mnoho se čeští plagiátoři (pardon, nákupčí licence) ani nepokusili. Ale nejvíc to padá na tom, že ono je prostě rozdíl, jestli je představitel hlavní role zároveň i stvořitelem postavy a piplá si ji mnoho let na divadle a stand-upu, nebo je to najatý komik z formy. Šteindler se sice snaží, ale pochybuji, že mu čeští diváci a TV Nova dají dost času na to, aby se s postavou paní Brownové resp. Jaruš Beranové zžil. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nemám ve zvyku hodnotit pořady které jsem neviděl ale tady udělám výjimku, protože tahle blamáž jinak než hodnocení odpad stejně dostat nemůže. Podívám se a pokud překvapí rád přehodnotím ale Štajner co ze sebe na každým rohu dělá buznu takovým tím vlezným oslizlým a nasíracím způsobem, který ztěžuje homosexuálům pobyt mezi heterosexuální populací, mě v roli babochlapa neoslní ani za milion. ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Všem těm uplakánkům, co tu křičí nad tím, že se nemá hodnotit seriál po prvním díle, radost asi neudělám. Ale tenhle seriál, ač se snaží býti nečím jiným, než současné seriály Novy, ničím jiným ohodnotit nejde... Blbé, nevtipné, trapné. Jestli s tímhle bude Nova pokračovat, najdu si Bin Ládina a donutím ho vymyslet nějaký plán na zničení této organizace. Tento koment budiž výstrahou! :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama