Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (67)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, přežil jsem to. Ke konci jsem to přeskakoval z minuty na minutu. Čekal jsem zpracování knihy, to však nepřišlo. Teda, základ to mělo stejný, ale... Kdyby to mělo být PŘESNĚ podle knihy, tak jenom nechápavě kroutím hlavou. Ale nic, když už tu máme tohle, tak to zhodnotíme jak to bylo udělané. A mě zde hodně věcí vadilo. A bohužel, nebylo to ani vtipné... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Sympatická letní vyprávěnka, ze které čiší francouzská lehkost i problesky skvělé literární předlohy. Doplácí ale na to, že první díl se víc opíral o titulního hrdinu, zatímco pokračování soustředí polovinu času svou pozornost na jeho rodiče. Ti si sice díky famózní dvojce Valérie Lemercier - Kad Merad znovu bez problémů razí cestu do diváckých srdcí, ale ono neodolatelné mikulášovské kouzlo se pomalu vytrácí. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

V předvánočním čase příjemná a milá připomínka léta. To za prvé. Film pro děti (i dospělé), který má hlavu a patu. To za druhé. Knihy o Mikulášovi mám ráda. To za třetí. A líbilo se mi to téměř bez výhrad a je mi líto nízkého hodnocení některých, takže to za čtvrté. Tím pádem čtyři hvězdy. Zaslouženě. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Film je to maximálně na čtyři, ale vzhledem k místnímu neduživému hodnocení mu musím hvězdičku přidat. Pohodová letní komedie o krásně barevném světě, v němž se sice občas objevují mráčky a někdy i inverze, ale náhrdelník z mušliček má vždy větší cenu. (Viděno během Challenge Tour Speciál 2015: Filmový lov.) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po skvělém prvním filmu jsem si nemohl nechat ujít ani Mikuláše na prázdninách, byl jsem ale nepříjemně překvapen. Ta atmosféra dětského světa se jaksi vytratila, většina postav se začala podivně pitvořit, plánovaně komické situace byly vytvářeny moc násilně a komické povětšinou nebyly. Také přeobsazení Mikuláše se nepovedlo, nějak jsem jeho projevu nevěřil a nedokázal mu při jeho dobrodružstvích držet palce. Místo čtyř hvězd jsou to tentokrát dvě a doporučení nechám jen prvnímu dílu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)
  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)

Reklama

Reklama