Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Ano, hodnocení po prvním dílu, protože na další se zřejmě ani nedostane. Originální pořad neznám, ale to je jedno, tato forma show mi přišla hodně zbytečná a ani nezafungovala tak, jak bylo asi původně zamýšleno. Jediná zajímavá věc je vaření v reálném čase, vidět, za jakou chvilku se dá uvařit tříchodové menu, je pro mě docela poučné. Ještě tak kdyby se to obešlo bez těch diváků (kteří tam mimochodem jsou akorát ve funkci vyplňovače prostoru), pseudocelebrit a hlavně té nablblé Kostkové, která dělá ostudu ženskému pohlaví. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale pokaždé mi přijdou podobné pořady s vařením (krom Ano,šéfe, který je sice taky přebraný, ale dá se to sledovat) jako nekonečná napodobenina Gordona Ramsaye. Nejsem prostě zastáncem toho, že se přebere koncept určitého pořadu (jak je bohužel v ČR zvykem :-( ) a funguje to zde jako originál, protože spousta lidí nemá ani ponětí o tom, co se v zahraničí děje nebo vysílá. Nevědomost mi v našem státě trochu připadá jako denní chléb a s tím se velmi nerada vyrovnávám. Jelikož jsem přežila i mnohem horší věci, než je živý vstup z vily vyvolených, kde vařil tuším Vladko s tou uřvanou ženskou Romanou, tak nemůžu hodnotit naprostým odpadem. Jen čekám, kdy už se u nás objeví něco, co není doslova okopírováno odjinud, ale má to svůj nápad a zajímavou formu. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Tentokráte trochu jiný koncept, který osobně Zdendovi sedí. Bohužel kvalita jednotlivých dílů roste a klesá především v závislosti na hostech. A tak díly s Hejmou či Etzlerem jsou naprosto skvělé, ale naopak třeba s Bílou či Kostkovou šílené. Za šťastný také nepovažuji nápad s hangouty atd. Jinak mě osobně jako celek tento formát oslovil, ale kvalita se bohužel odvíjela především od hostí. Lehce nadprůměrné 3* ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prima přichází opět trochu inovačně a s jiným formátem. Líbí se mi na něm zajímavé, třeba i trochu netradiční a chutné recepty, které nemusí být založené jenom na top drahých surovinách a jsou časově málo nákladné. Druhá věc je ta reality show okolo. Na můj vkus hodně uspěchané. Někdy se divím, že to lidé na webkamerách zvládají. Pokud člověk nemá vše předem připraveno a nejlépe pár pomocníků, není to tak rychlé. Pohlreich si už po sobě nemyje talíře apod. Hosté se tváři trochu jako trdla ale místy jsou vtipnější než samotný šéf. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobré jídlo… Když tak nad tím přemýšlím, tuhle větu slýchávám často od různých přemoudřelých filantropů, kteří mají charakteristiku tvořenou ze samých záslužních činností a superlativ; „překrásný intelektuál, vznešený altruista, vystudoval všechny vědy, kandidát na ředitele vesmíru, má rád dobré jídlo…“ Z toho logicky vyplývá, že my, obyčejný plebs jen se dvěma vysokými školami, máme rádi jídlo vyloženě odporné: „ještě nevím, co bych si dal, ale musí to chutnat jako zvratky pomočeného bezdomovce před skvotem, protože mám rád hnusné jídlo, yeah!“ Nikdy bych si nepomyslel, že svět se bude rozdělovat na lidi, kteří mají a kteří nemají rádi dobré jídlo. Takže kdybyste byli zvědavi, po každém vysrání si kvalitně vytřu prdel. Měli byste si to zavčas zapsat do životopisu. Ehm, nicméně abych se vrátil k meritu věci. Mám rád dobré jídlo. Bohužel si ho nemám kde vychutnat. Sám nejsem příliš zdatný kulinářský velemág. Jednou jsem se pokoušel uvařit vodu na čaj a skončil jsem s popáleninami na čtyřiceti procentech těla a amputovanou končetinou. Bývalá přítelkyně také neuměla vařit. A když už se o to z mně neznámých důvodů pokusila, čerstvé a chutné ingredience dokázala mávnutím vařečky proměnit ve sračky. Avšak nikdy jsem jí to neřekl. Naopak jsem ji za to chválil, jednak proto, že jsem zmrd od přirození, druhak latentně doufám, že mého následovníka nedopatřením zavraždí. Třeba až mu v koprovce zaskočí rybí kost. Tenhle pořad jsem zkusil ve snaze přijít na to, jak se zapíná sporák, nicméně mně to bylo stejně k hovnu. Asi už navždy zůstanu u čínských poblívek z Lidlu za 2,90 v akci. Ale srát na to, moje životospráva je ztracená už od embrya, kdy jsem v děloze závodně inhaloval nikotin. Tím se také vysvětluje moje mentální retardace, buáááh ééééé! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama