Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Další nudná komedie co chce těžit na jiných komediich .. VELKÝ OMYL ! Nekoukal jsem na obsazení, takže pro mě bylo dosti překvapení vidět Kaleyi (Penny) a Garciu. Vtip není nucený a právě proto je vtipný, já se dobře bavil, až nečekaně dobře. Nechci více prozrazovat, ale mohu vřele doporučit. PS: Poslední věta filmu mě dostala :-D Za mě jedna z nejlepších komedii 2015 ! 75% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu filmu jsem nabyl dojmu, že půjde o úplnou kravinu, a v podstatě jsem se nemýlil. Byla to taková ta jednoduchá blbůstka, u níž se vřele doporučuje dát většině mozkových buněk volno, protože se nedá očekávat děj, který by na diváka kladl vyšší nároky. Aby nedošlo k omylu, já takové snímky nezavrhuji, protože pomáhají krátit dlouhou chvíli u nudných (ale nutných) domácích prací, a z tohoto hlediska bych mohl filmu napařit s klidem i tři hvězdičky, ale to by na mě tvůrci nesměli zkoušet morálně působit a hrát na city, zato by museli víc popracovat na humoru, který byl sice místy docela vydařený, ale často se utápěl v trapnosti. / Poučení: Pokud žiješ ve Spojených státech, buď společenský. Až se budeš chtít oženit, bude se ti to hodit. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský instant, a téměř "odpad!", který se snaží svou nálepku komedie obhájit rádoby humorem založeném na křečovitém primitivním scénáři, účelově vykreslujícím hlavního hrdinu coby největšího možného troubu, dále na chrlení vulgarit, nevkusném zoofilním trapasu, povinné pařbě generující spoustu dalších trapasů či na naprosto absurdních situacích, násilně se mě snažících přesvědčit, že se snad mám smát. Ne! The Wedding Ringer je typ konzumního humoru, který je mi na hony vzdálený, a který jsem dokázal dokoukat až na třetí pokus. Herci jsou navíc velmi průměrní. Kaley Cuoco je sice i v tomto filmu "Sweeting", bohužel už tradičně dokazuje, že drtivá většina seriálových hvězd má problém prosadit se ve světě filmovém, je velmi nevýrazná. Navíc mě Kaley přestala naprosto zajímat vždy, když se na scéně objevila Olivia Thirlby. 10% ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Typicky americká komédia s predvídateľným scenárom v centre, ktorej je chlapík bez charizmy a priateľov. Preto si musí svedka a družbov "kúpiť". Našťastie táto služba existuje ale v časovej tiesni dostane bandu nýmandov čo má byť akože vtipná zápletka. S takýmto osadenstvom americký scenáristi ľahko skĺznu ku genitálnemu humoru. Na konci síce ešte vytiahnu ideu priateľstva, aby vytlačili slzičku, keď už lásku nechali ležať v blate. Ale aj u nej si ešte nechali želiezko v ohni. Produkcia je kvalitná, herecké výkony celkom dobré, žiaľ príbeh slabý. ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku - Kevin Hart může být ve filmu snesitelný. Kevin Hart je v něčem i vtipný. A Josh Gad dokáže být přitažlivý (WTF? Fakt jsem to napsala?). Tohle je slušná komedie, dobře šlape, nemá hluchá místa, ale zato dobré obsazení a zapamatovatelné gagy (zapálená babička). Dobrá buddy komedie, bude dvojka? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama