Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně povrchní béčko s lacinou zápletkou ve stylu devadesátých let.. Osamělá sexy učitelka nad rozvodem náhodou podlehne sexy sousedovi od vedle a náhodou se z něj vyklube její budoucí student.. A psychopat.. Spousta nelogického chování, stalkingu a levné agrese.. Dalo se na to koukat snad jen kvůli Lopezce, která má fakt zajímavej a neokoukanej ksichtík.. A zadek.. Celkově dost podprůměrnej film.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nudný předvídatelný film, kde jste se mohli těšit jen na to, že uvidíte J.Lo nahou, ale ani to se vám vlastně nakonec pořádně nepoštěstí, protože si užíval jen ten šmejd, co s ní natáčel. Nakonec mě více potěšila přítomnost Kristin Chenoweth, kterou mám od dob, co jsem viděl úžasné "Pushing Daisies" nesmírně rád. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Nie som velice spokojný z tým, že som bol tak trochu podvedený. Neviem ako si distribútor predstavuje mysteriózny film, ale ja takto teda nie. A ešte, že erotika? Ako nevravím, Jennifer by som tiež chytil za kozy rovnako ako hlavný kápo ale viac erotiky tam nečakajte. SPOILER a navyše to ako mu vrazila tu ihlu do oka bolo fest zábavné. Najlepší moment z celého filmu :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi, které miluju, chráním" a ty ostatní seznamuju s pěstí, nožem, pistoli nebo čtrnáctkou francouzákem, ale takový je zkrátka Noah. Nic proti tomu nemám, ale paní učitelka jisté výhrady má. To je zase její věc. Já si totiž myslím, že když člověk nehodlá převzít odpovědnost za své chyby, tak se musí smířit s trochou toho teroru. Například já přijímám svou odpovědnost za to, že jsem se dobrovolně podíval na tento snímek, přestože jsem věděl, že to bude mizérie. Takže jsem přiznal svou odpovědnost a nyní je na řadě pomsta - dvě hvězdy. A to jen za to, že se na Jennifer pořád ještě dá mlsně koukat. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý počin, který neurazí, ale ani nenadchne, kdo má rád J. Lopez, bude nadšený, neboť je zde jak oblečená, tak svlečená. Obávám se však, že kdyby tu byli lepší herci, byl by film naléhavější a člověka by asi více vtáhl do děje. Poučení na závěr: nespěte se svým sousedem, nikdy nevíte, co se z něj vyklube... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama