Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (219)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Všichni herci jsou mimo, zelené plátno naopak všude a pokud by šlo v kině přetáčet, dali byste si jen tři velké akční scény. Pan by od vás měl dostat šanci jen v případě, že vyloženě sbíráte všechny hollywoodské omalovánky. Jde totiž o smutný příklad toho, jak může studio semlít talentovaného režiséra a jak se Hugh Jackman vydal směrem, který mu zoufale nesedl. Snad si z Wrightova přešlapu celý žánr vezme ponaučení. I když... na takovou naivitu už jsme asi všichni moc staří. (5/10) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu přijít na to, co je na tomhle Panovi až tak špatně. Je to barevné, je to hektické, pěkně ozvučené a je to i solidně zahrané. Ale je to také nesmírně přeplácané, až moc logiku postrádající a asi i díky právě tomu děsivě nezáživné. Jediné, co jakž takž zaujme, je Smells Like Teen Spirit zpívající Hugh Jackman. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Smíchejte davové scény z "Mad Maxe", scenérie z "Avatara", létací scény z "Man of Steel" a vznikne Vám snímek Pan. Snímek, který si bere všude možně, nicméně ve finále mu to moc nevychází. Film je totiž ve své podstatě jen opulentními omalovánkami, které kromě nánosu CGI a barev neoplývají ničím zvláštním. Film se snad jedině může chlubit nejtrapnější rolí Hugha Jackmana (Ano, role ve filmu "Chappie" je tímto zcela překonána.), několika povedenými akčními scénami, a také faktem, že i v "Zemi Nezemi" mají ve velké oblibě skupinu Nirvana, konkrétně jejich nejznámější počin Smells Like Teen Spirit. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vyzrálé - asi tak nějak si představuji tu Zemi Nezemi. Herecky příjemné, i ta mužatka Mara tady vypadala tak nějak hezky. Malý Miller dokazuje, že tu máme budoucí hereckou hvězdu. Jackman se do své slizké role vžil natolik, že byl místy pod tou tunou makeupu až zbytečně směšný - i když kdoví, třeba mu to takhle přikázal scénář. Hedlund je s prominutím dement, který přehrával, až to bolelo. Scénáristicky to místy dost drhlo. Chápu, že Wright, specialista na divadelní adaptace, bude asi celkem dost opisovat od kolegů specialistů na akční scény, ale někdy to bylo odvázané až přespříliš - místy až chaotické. Některé scény naprosto nedávaly smysl, a spousta nelogičností se tam všude nakupí, ani se nestačíte divit. Chápu, že to má být primárně pro dětského diváka, ale já být jimi, tak si asi brzy prostřelím barevnou pistolkou hlavičku. Tak já vám nevim pánové. Sice mě to sem tam i bavilo, sem tam mi to i sedlo, ale na druhou stranu tahle pestrobarevná maškaráda působila až příliš vykalkulovaně. I s tou Smells like teen spirit, což byl teda vážně dost bizár. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen kdybych při čtení komentů a obsahů filmu zajel taky na profil tvůrců,zejména režiséra,tak bych se vyhnul podobnejm trapárnám.Snad jen prvních deset minut mělo jakousi úroveň,ale pak to byla nebetyčná chujovina.Nějakej art pro mladší.Loď pluje v bublinách vody.lítá jak stíhačka,Jackman je voblečenej ne jak pirát,ale jak píčus z tranvesty šou,a les i všechno v něm je tak kýčovitý,umělý,až se mi z toho ježily chlupy.Točit filmy podobnym stylem je asi nějaká nemoc,nebo postižení.20%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)
  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)

Reklama

Reklama