Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Všichni herci jsou mimo, zelené plátno naopak všude a pokud by šlo v kině přetáčet, dali byste si jen tři velké akční scény. Pan by od vás měl dostat šanci jen v případě, že vyloženě sbíráte všechny hollywoodské omalovánky. Jde totiž o smutný příklad toho, jak může studio semlít talentovaného režiséra a jak se Hugh Jackman vydal směrem, který mu zoufale nesedl. Snad si z Wrightova přešlapu celý žánr vezme ponaučení. I když... na takovou naivitu už jsme asi všichni moc staří. (5/10) ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Filmy Joea Wrighta se mi vždycky vcelku líbily, hlavně taky proto, že si umí vybrat dobrý materiál. Ale u tohohle filmu jsem si celou dobu říkala, proč mu sakra nikdo neřekl, že tohle je pořádně blbý nápad? Hudba vykradená z Jak vycvičit draka, naprosto nesmyslné využití písniček od Nirvany a The Ramones (to si hráli na Moulin Rouge nebo co?), jedno klišé za druhým, scénáristické berličky, za které by se měly lámat ruce, přehnaně barvotisková triková výprava... Prostě čeho je moc, toho je příliš. Jedna hvězda za Garretta Hedlunda, pro kterého mám slabost. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Na ten fantastický svět se hezky dívá, doprovodná hudba se hezky poslouchá (i když ta Nirvana byla docela zvláštní), ale jinak vlastně docela bídné, a to hlavně kvůli hercům. Jackman si záporáka hodně užil, ovšem zbytek osazenstva mohl být jistě vybrán lépe. Nesedl mi hlavní představitel ani jeho druzi (Rooney považuji už delší dobu za nejmarnější herečku, tímto výkonem mou domněnku jenom potvrdila), nikomu jsem nefandila a bylo mi jedno, která strana zvítězí. Takže nejhorší možný výsledek. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu evidentně panuje obrovská nevyváženost mezi špičkovým vizuálem, který mě zprvu dostával, a všemi zbylými aspekty filmu. Poměrně toporné a průměrné herecké výkony, i když od tohohle samozřejmě nic herecky dokonalého neočekávám, ale ten příběh je vážně docela nudný. Nebylo tam nic moc překvapivého a tak nějak se to ty dvě hodiny zoufale pomalu vleklo do konce. Ovšem za akční scény musím dát plus, ty se velmi povedly a stejně tak animace, tudíž to vychází na pěkné průměrné tři hvězdy. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľkolepé Hollywoodske remeslo v plnej paráde. Prvá cca. hodina pecková. Úžasná výprava, krásna kamera a zatiaľ ešte zaujímavo pôsobiace postavy a prekvapivo vynikajúce 3D. Čerešničkou na torte je fantastická hudba Johna Powella, ktorá je samostatne zatiaľ najlepším soundtrackom roku. Sedel som v úžase a nechápal som zdrvujúce recenzie zahraničných aj domácich kritikov ale rovnako som sa obával, že nastavenú laťku film neudrží. Obavy sa bohužiaľ potvrdili. Postupom času sa film stáva zlepencom profesionálne natočených scén, ktorému chýba súdržnosť a dejový drive. Nikdy síce neskĺzne do vôd problematických projektov typu Fantastická štvorka ale po úvodnom nabudení ide o studenú sprchu. Aj tak veľmi subjektívnych 7/10 P.S. Dabing je opäť veľmi veľké zlo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Původní záměr filmařů byl do role Černovouse obsadit kanadského herce Ryana Goslinga. Ten však nabídku odmítl, a stejným způsobem se k dané nabídce postavil i katalánský herec Javier Bardem. (Conspi)
  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)

Reklama

Reklama