Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 3

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (CinemArt)

(více)

Recenze (505)

jayman 

všechny recenze uživatele

Toto by mohlo byť straight-to-VHS, resp. to-Netflix v našom desaťročí. Druhý Jack ničím nevyniká. Príbeh je deravý ako švajčiarsky syr, TomC starne a Cobie ukazuje svoju druhú hereckú polohu z dvoch. Slzopudný záver ma ešte viac priblížil k nechuti hodnotiť toto troma hviezdičkami, ale budem veľkorysý, zlomil ma T-Bag ako arcizloduch a posledný stopovací záber. Knihy musia byť lepšie. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Dnes ráno jsem zažila školu smyku na našem zasněženém kopci ve směru na Prostějov. Vydýchala jsem to do klidu až večer při tomto akčňáku, který mi přesně bodnul. Nepřemýšlet + sledovat bitky, honičky a přestřelky.  Musím uznat, že i za volantem to Jack umí líp než já. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Shodou okolností jsem minulý týden dočetl knihu Lee Childa a nelze srovnávat nesrovnatelné. Film sleduje hlavní linii příběhu, ale s jednotlivými epizodami nakládá volně. A to hodně. I tak jsem byl spokojený, film nepostrádal napětí a trochu humoru. Postava údajné dcery Sam se v knize objevuje až téměř v závěru děje, tady je třetí hlavní postavou od počátku. Nic proti tomu, film musí odsýpat a autoři si scénář přizpůsobí tak, aby byl děj pro diváka co nejpřitažlivější. S čím se ale nemohu srovnat je Reacher ve filmu ztělesňovaný Tomem Cruisem (160 cm). Reacher je v knize svalnatý atlet vysoký 195 cm, kterému pro vyřízení protivníků stačí jeden dva údery. To je jeden z hlavních rysů Childových knih s postavou Reachera, mám přečtené všechny. ()

mikessc 

všechny recenze uživatele

Dvojka je dobrá, bez pochýb. Na Jacka samozrejme nahádzali plno špiny a postupom času je obvinený z nejednej vraždy a ešte idú po jeho ,,dcére" ktorú ani nemože nikam schovat lebo ich na každom mieste vysledujú takže o napatie a akciu je postarané. Ja som sa nenudil 4* :-) ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Filmu ubudlo všetko, čo robilo prvý diel unikátnym. Jednoduchá zápletka, Reacher stratil svoj zmysel pre plánovanie dopredu, celé vyšetrovanie bolo iba behanie po meste podľa toho čo im náhoda priniesla, bitky boli menej realistické a celkový taký pocit dominancie postavy Jack Reachera dosť vybledla. Bavil som sa, stále to bol solídny akčný film, Cobie Smulders bola tiež super ale jednotka je niekde úplne inde. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla o přemýšlení , toto je spíš o akci!!!!A ještě reklama jak se zdravě několikrát proběhnout!?!?!Ještě nemohu pochopi jak takový inteligentní voják může mít tak totálně blbou a vymaštěnou dceru , která posere co se dá!!??Nejspíš asi opravdu nebude jeho , jinak to není možné!!!Tomík by si měl nechat kapku vyčistit kschsichtík, mám ho rád , ale tady byl jak s kožní nemocí, doufám, že se zlepší!?!?! ()

Tartalus 

všechny recenze uživatele

Proč po skvělé jedničce museli natočit tenhle patos? Proč je ten scénář tak stupidní, proč je Jack Reacher najednou tupým budižkničemu a proč je proboha v akčním filmu retardovaná teenage girl? Proč? ()

EVIM 

všechny recenze uživatele

No Edworde, to je průser... Jasonu Bournemu jsem dal 3* a to jsem nebyl úplně nadšen, ale ve srovnání je to stále super, asi mu dám 4*, protože srovnat se to i dá a Jack Reacher, takto natočený, nemůže nikdy vyhrát ()

Emílio odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutne kozenny Krujs v lundgrenovke bez Dolfa, ktora by sa bez neho do kin nikdy nepozrela a na dvdcku by tiez rychlo zapadla prachom. Kniznemu Reacherovi definitivne dosiel dych niekde okolo 8 dielu, ten filmovy ho ani nechytil. Krujs ako Reacher nevyzera, vo filme ani tak nemysli a ani nekona. Cele je to omyl a zbytocne zahodenie materialu, ktory mohol ako slusne R-ko fungovat v nejakej drsnej TV serii. S prehladom najhorsi film, v ktorom sa Krujs objavil. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Takhle by to nešlo pane Reachere nebo spíše Zwicku?Co to mělo do háje znamenat?Rodinné kecání na pětníku,zejména v hotelu to bylo výživný.Jediná akce je čistě na konci,která trvá déle než minutu.Ano,jednička nebyla taky žádná vřava,ale měla svoje kouzlo,byla i dobře napsaná,ale tady se to kope jak diamanty na dálnici.Nechápu jak takovýhle režisér,který má za sebou slušnou řádku dobrých filmů,dokáže neumět natočit svěží film.Nechápu co může být těžšího,než natočit film o tom,že Vás někdo neustále sleduje.Nelogických řešeních,Cobie Smulders je tam příšerná,ztracené dítě vůbec nebaví,jen chce vyvolat emoce na konci s ještě zajímavým rozuzlením,který je spíše výsměchem,akční pasáže alá natočeno nic nevidím.První hodina je naprosto příšerná,kdy druhá vesměs taky,ale aspoň se trochu i něco děje,jen je to naprosto bezdůvodně.Si řekl Tomík,že chce aspoň jednu mlátičku.Tak se natočí scéna,kdy pět minut jsou v hotelu,pak se to střihne a Tom už si jde hodit ručník do ringu a je tu pět chlapců,který jsou odpočitáni za minutu všeci a Tomík jde opět do hotelu.Scenář jak jsem psal je příšerná srágora,která se v tom naprosto utápí,protože už člověk ví z fleku,jak to bude.Když odhadnete závěrečnou "akční" scénu na karnevalu,tak je něco hodně špatně.Tohle se nepovedlo a doufám,že Jack už zůstane ležet v Hollywoodském šuplíku. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Absolútny priemer priemerov. Akčnejší JAG na stope celoštátneho sprisahania iba so svojim prestarnutým kukučom a nevystopovateľnou Nokiou 3310 sa počas boja o život zapletie do hry na idylickú rodinku úžasných. Akurát, že emancipovaná mamička v maskáčoch a neovládateľná dcéra v homeless oblečení mu príliš nepomáhajú. Navyše svojimi pasážami o aha takto sa vytrháva ovládač, keď si chceš prepnúť na Nickelodeon, iba kurvia stopáž. A tak jediný kto v tom má takmer stále jasno je exmajor univerzálny vojak, ktorého výcvik by pokojne mohol prevziať aj majster Yoda pre svojich Jedi. On vystopuje každého len na základe fotky, vytrieska aj armádu cvičených zabijakov a navyše mu v pravý čas napadne, že síce stále hovorili so slečnou nedostupnou o pašovaní zbraní, ono to je však o pašovaní čohosi iného. Vuala, jebne badzuku o zem a namiesto rakety z nej vypadne... V jednotke sa to hemžilo krimi a thrillerom, no tu po tom nezostalo ani ň. A tak Jack Reacher, hoc si neurazil, prosím, už sa nevracaj. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Druhý filmový Jack Reacher mě sice neuchvátil jako jednička, ale pořád to byla dobrá jízda, která nenudila. Film měl v sobě vše, co jsem od podobného snímku očekával. Včetně závěrečné patetické scény. Kamera OK, hudba OK, obsazení hlavních hrdinů OK. Jen mi vadila Danika Yarosh v roli "dcery". Ta byla hodně nesympatická, ale tak to bývá i v reálu, takže vlastně pohoda. Ke konci jsem si i na ní zvykl. Některé scény byly sice průhledné a předvídatelné, film dost využíval zkratek a občas i nelogičností, ale celkově bavil a to je hlavní. Nejsou to tak plnotučné čtyři hvězdy jako u jedničky, ale není to o tolik horší, abych nějaké ubíral. ()

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama