Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas ma chytili stavy, kedy som sa neuveriteľne smial pričom som si bol vedomí, že to čo vidím, nielenže nemá hranicu, ale je to tak značne prestrelené, že sa jedná o zvláštny mix nechutnosti a morálnej skazenosti. Pritom to ale stále dokáže byť trefné a v rámci jednotlivých dielov aj veľmi originálne a nápadité. 2.séria - 100% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii si tvůrci evidentně ještě lépe našli a užívají si ty nejšílenější nápady, což je super hlavně díky tomu, že oproti první "testovací" sérii se dopustili mnohem méně přešlapů, které by nefungovali. Tady je to pro mě 100 % dost slabá 8. epizoda, ale jinak je tohle výbornější úlet a to i díky vážnějšímu finále. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se nemohl dočkat, až zhltnu další nálož dílů, protože jsem už přibližně tušil, co můžu očekávat, ne že bych ale stejně nezůstal překvapený. Do oka mi tentokrát padly všechny díly bez výjimky, ty nejoblíbenější bych však spíš hledal v první sérii. I nadále jsou epizody naplněné klady, které jsem vyjmenoval dříve, což zahrnuje i titulky. (Netflix) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je za mnou a zatímco tu první mi nejvíce evokuje hláška: " I´m Mr. Meeseek, look at me!", u druhé je to: "Show me what you got! ". Každopádně jsem převelice spokojený, u tohoto seriálu mám naprostou jistotu v tom, že se budu bavit. Závěr druhé řady mě navíc přímo pozval ke sledování třetí série a já už se těším velice velmi. Na druhou stranu je faktem, že mě citelně zasáhla smrt Birdmana... ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, už se do toho dostávám víc a víc. Po první sérii, kterou jsem přijal spíše vlažně a úplně na větvi jsem z ní nebyl, přišla řada druhá a ačkoliv na plnou palbu to stále ještě nebylo, tak už se tomu Rick s Mortym sakra přibližujou. Prakticky každou epizodu jsem zhlédnul s pocitem, že mi v ní tvůrci naservírovali poctivě napěchovanou a ničím ošizenou porci nápadů, narážek, sci-fi tématiky a všeho dalšího, co činí z Ricka a Mortyho tak oblíbený a hlavně kvalitní seriál. A ano, samozřejmě že mi naplno nesedly všechny díly, ale z širšího vhledu beru druhou sérii za kvalitnější, konzistentnější a hlavně jsem si u ní poprvé připustil, že by ze mě časem přeci jen mohl být fanoušek tohohle šíleného animovaného dobrodružství jménem Rick a Morty. A to je asi to hlavní, ne? 80% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • V jednom z flashbacků dělá Rick cheeseburgery a říká, že mu to připomíná film Toma Cruise, kde dělal drinky. Nepamatoval si název snímku a došel k závěru, že se jmenoval „Kuchyně“ (v originále „Cuisine“). Skutečný název filmu je Koktejl (1988). (Kubaaa97)
  • Název Look Who's Purging Now odkazuje na film Look Who's Talking Now (Kdopak to mluví 3, 1993) a na filmovou sérii The Purge (Očista, od r. 2013), jejíž zápletku tato epizoda paroduje. (SONY_)

Reklama

Reklama