Reklama

Reklama

Agresivní virus

(seriál)
  • USA The Strain
Trailer 2
USA, (2014–2017), 34 h 22 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

David Bradley, Sean Astin, Javier Botet, Natalie Brown, Francis Capra, Roger Cross, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Leslie Hope, Jonathan Hyde, Mía Maestro (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Škoda že se tvůrci dopustili takové chyby jako ve dvanáctým díle že Setrakain sešplhá do studny

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Nebudu spoilerovat, jen tě trochu uspokojím. Ano, Gus dostane prostor.

Naganes

Naganes (hodnocení, recenze)

Umím si představit pár situací, co by tak mohlo být s Gusem v dalších dílech. Knížku jsem nečetl, takže moje fantazie jede naplno :D. Tipuju to na situaci: "Čau, hele, ty jsi přišel o rodinu, nechceš se přidat k nám?" - nebo k nějaké spolupráci dojde. No, ať už to bude jakkoli, doufám, že se jeho postava dalšími díly neskurví. Je to jedna z nejlepších postav, tak doufám, že tolika prostoru v seriálu dostává právem :).

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

DarkKnight

Vidíš a to jsem si v knize nevšiml, že by psali. Měl jsem za to, že Sardu byl jen svého druhu obr. Ale je fakt, že Mistr skutečně působí jako osoba postižená gigantismem.

Uživatel Beckett51 smazal svůj příspěvek.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

gonga

samozřejmě, každý své chuti :) Ale pořád můžeme být rádi zato, že se na sluníčku netřpytí a nechodí na střední školu :))

na příspěvěk reagoval Deryll

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

gonga

naopak mě Mistr přijde udělanej skvěle. Je vidět že to neni klasický upír a u mě jeho hlavový a vzhledový projev vyvolávají jakýsi pocit respektu, který jsem naposledy pocítil u Voldemorta. Neměnil bych ho, upírů jako je Marcus z Underworldu nebo Dracula máme dost, tohle je konečně něco jiného a jsem zato rád.

na příspěvěk reagoval gonga, Martas81

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Vasily byl je a bude sympaťákem č.1. Eph je klasická rozpolcená postava. A Mistr? Ajajajjajaj, co s ním provedli. Úpěl jsem hlasitě, když jsem viděl, co z něj udělali za strašáka. No, snad se na něj nebudeme muset dívat moc často.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Uživatel TammiLargo smazal svůj příspěvek.

DarkKnight

DarkKnight (hodnocení, recenze)

Seriál není nudný, jen je to žánrovka, a pokud si jí nedokážete vážit, vaše chyba... Zkrátka od takového seriálu nemůžete čekat, že bude vypadat jako Arrow.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Robino15996

Robino15996 (hodnocení, recenze)

mahler

trošku spoileruješ, ale v postate máš pravdu. Preto som už dávnejšie písal tým, ktorý nadávali na tú jeho podobu. Je to proste tak, že ho museli spraviť takého trošku funny. 

Reklama

Reklama