Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pokud překousnete několik nudných a nezáživných počátečních dílů, dostane se vám živé a docela akční podívané, zejména ve druhé řadě. 1) Spoiler! Koncepce dvou nelidských entit, které budou bojovat proti sobě, mi přijde docela osvěžující. Lidmi vytvoření humanikové a na druhé straně do lidí vtělení vesmírní příchozí hybridé tvoří zajímavý protiklad a mohli být zdrojem daleko zajímavějšího vývoje, než prvoplánové seriálové podívané. Ale tvůrcům očividně nešlo nic víc, než o jednoduchý pokrm uzpůsobený amarouny zkažené chuti mainstreamové televizní (počítačové, filmové) populace. A tento pokrm při všech výhradách se docela povedl. 2) Z herců mě zaujali 33letý Charlie Bewley (anarchista Odin James) a 31letý štíhloučký zpěvák a autor několika alb Tyler Hilton (programátor projektu Humanich Charlie Arthurs). ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Těžko zatím hodnotit, ale po dvou dílech to vypadá jako vcelku zajímavý počin, i když mi tedy místy nahání husí kůži :) Ovšem zajímalo by mě, jak se tvůrcům povedlo ukecat Halle Berry na roli v seriálu. Nicméně i kvůli ní se na seriál budu dál koukat. Edit: S přibývajícími díly se mi seriál líbí víc a víc, jen mě mrzí, že se v každé epizodě děj posouvá jen velice pomalu a někdy lze předvídat, co se stane. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Skromně pojaté scifi se stále krásnou padesátnicí Halle Berry. Seriál si vystačí s pár exteriéry, interiéry a skutečně pár herci na to, že je Země v globálním nebezpečí. Apocalypsa se zdá přiblížila z dalekého vesmíru a onu si ji vlastně lidstvo zavinilo samo. Sestrojit takto sofistikovaného robota + celou jeho armádu bez norem a zákonů je pro mě i pro scénáristy dost složitá věc. Vše to nějak řídí jakási ministryně něčeho a směle se řítí někam o čem nemáme páru. Druhá série se zvláštně vleče nudným rodinným dramatem. Vše se vyřeší jak mávnutím kouzelného producentského proutku v posledních dvou dílech. Asi už někdo tlačil, že do toho víc peněz nedá ´´seňore Spilbergo.´´ Navíc jednu velkou pro mě podstatnou věc ve scifi. Už mám plný zuby robotů a ufonů, kteří se chovají a vypadají jako lidi! 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Trikově to nemá na Defying Gravity, herecky taky ne, a vztahy jsou tady tak rodinné, až to ubíjí celou sci-fi linku a jakékoliv zajímavé vyjádření/zvrat/námět/myšlenku. Do toho ta mixnutá linie s konspirací, a ještě navíc roboti jako lidé... V podstatě nic objevného a zajímavého, co už bychom neviděli, neslyšeli v jiných filmech a seriálech. Dokonce to postrádá i napětí, atmosféru, nedrží to celé pohromadě, je to takové rozsekané, jak se skáče z tématu na téma. A když začnou nabývat vrch ty rodinné linie a rozhovory, je to peklo. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Začátek bavil, ale čím více dílů mám za sebou, tím více nechci vidět druhou řadu(kdyby měla být). Vše se zatraceně natahuje a z chytré sci-fi je jen ukecaná a uřvaná Halle Berry co chce být maminkou mimozemskýho haranta a manžílek co chce mít děcko robota. Nadšení, které bohužel zmizelo. 5/10 Ten spešl kosmickej oblek na konci neskutečně komickej, ostatně to víc věcí v tomhle seriálu, akorát SkyNet překvapil... :) Nedívejte se na to ()

Galerie (266)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno