Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Obrovské překvapení! To co z trailerů vypadalo, jako žánrový výplach se po hodině čiré zábavy vybarvilo v originální sci-fi drama tančící na hraně mezi vztahovým thrillerem a mysteriózním scífkem, jež na televizních obrazovkách nevídáte každý den. Halle po dlouhé době předvádí solidní herecký výkon a tempo pilotu sympaticky odsýpá. Teď jen, aby nám to nesklouzlo k průměrné vztahovce. 80% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Skromně pojaté scifi se stále krásnou padesátnicí Halle Berry. Seriál si vystačí s pár exteriéry, interiéry a skutečně pár herci na to, že je Země v globálním nebezpečí. Apocalypsa se zdá přiblížila z dalekého vesmíru a onu si ji vlastně lidstvo zavinilo samo. Sestrojit takto sofistikovaného robota + celou jeho armádu bez norem a zákonů je pro mě i pro scénáristy dost složitá věc. Vše to nějak řídí jakási ministryně něčeho a směle se řítí někam o čem nemáme páru. Druhá série se zvláštně vleče nudným rodinným dramatem. Vše se vyřeší jak mávnutím kouzelného producentského proutku v posledních dvou dílech. Asi už někdo tlačil, že do toho víc peněz nedá ´´seňore Spilbergo.´´ Navíc jednu velkou pro mě podstatnou věc ve scifi. Už mám plný zuby robotů a ufonů, kteří se chovají a vypadají jako lidi! 60% ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele

Potenciál jak hovado, snad to nevyšumí, jako u ostatních Spielbergovo serošů. Edit: Nevyšumělo. Dvě dějové linky, které se vzájemně ovlivňují, i když spolu v zásadě nemají nic společného. Jedna o mimozemšťanech, druhá o robotech, která se zjevně inspirovala u další Spielbergoviny A.I. Umělá inteligence, což vůbec není na škodu. Naopak to nabízí zajímavá témata. Zároveň jsou obě dějové linky svým způsobem trošku úchylné (můžeme milovat robota/můžeme milovat představu?). A závěr byl vůbec hodně povedený a silný. Stejně jako bylo vcelku povedená vize technologií blízké budoucnosti. A kluk hrající robota Ethana to dal naprosto božsky. Zatím tedy dávám hodně silné 4*, kvůli občasné roztahanosti, kdy by se to vešlo určitě do méně dílů. Ale pokud nezkazí další řadu, tak možná dám i pátou. ()

mirra66 

všechny recenze uživatele

Hodnotím čerstvě po zhlédnutí první série. Nevím, proč je zde seriál hodnocen tak nízko. Mně osobně to bavilo fakt hodně, je to moderní sci-fi (umělá inteligence, jiná životní forma, člověk a jeho slabosti i silné stránky). Osobně doporučuji k podívání, nenechte se odradit nízkým hodnocením. Těším se na druhou řadu a tu první hodnotím vysoko, dávám silných 80%. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Musím se přiklonit k těm lépe hodnotícím, seriál je zajímavý, děj napínavý a Halle Berry opět nezklamala. Líbí se mi vývoj děje na dvě strany, kdy nevíte, co se děje s jejich robotickým dítětem a co bude dál s mimoněm, kterého si Molly dovezla z vesmíru. Také jsou v seriálu správní hajzlíci, takže se zase nasírám na ty hnusný amíky, co lidem zasahují do života. ()

Galerie (266)

Reklama

Reklama