Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No ale vyložená potencionální pecka nekouká ani z jednoho z toho co si zmínil. Snad budou aspoň tři solidní kousky jako loni.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tento rok vyjde Kingsman 2, co bude urcite pecka ako jednotka. Ale to ty zase okverulujes.

Dalej tu mame FF8.

No a na videu sa snad dockame Byku 4 a konecne aj nejakej Lundgrenovky. V supliku ich ma uz dost.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ti říkám loňskej rok byl ještě ok, ale letos? z kino akčňáky je konec. Wick 2 mě fakt netankuje a nic jinýho tam v dohledný době nevidím :-(

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Londyn a Mechanik su sucasne CGI shity a s klasickymi akcniakmi nemaju nic spolocne. Okrem toho, ze ich nepovazujem za kvalitne filmy, tak mi nesedi ich styl.

Zúčtování sa tvari neskutocne seriozne ale deju sa tam take absurdnosti, ze ma to casto rozosmialo a to asi nebol zamer tvorcov. Ale fakt som chcel aby sa mi to pacilo.

 

Na druhej strane ma bavil Criminal, ktory si zase ty odjebal alebo chlapsky Deepwater Horizon, ktory si tiez sprdol. Takze si nemame co vycitat.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Pri sledovani filmu Operation Mekong som si spomenul na teba. Je tam jedna drsna bitka na schodoch, ktora by normalne trvala x minut a superi by inkasovali bambilion ran. Lenze tu nie. Par realnych a zmysluplnych chvatov a necakane nahodne dorazenie supera ma normalne rozosmialo. Proste zivot. :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Prostě kverulant no :-) V loňským roce byli jenom tři dobrý kino akčňáky a tobě se nepozdával ani jeden... Už to zabal a nekoukej na to :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Ale víš co, hlavně a především struktura akčních scén a snímání představuje jinou levelost. - Wick jako nekompromisní buldozér vlítne do clubu, hraje nabušená muzika a střílí hlavy, bez zbytečných střihů a ve stylovosti. Mění zásobníky, působí profesionálně a přesvědčivě. Akční scény maj i důvtip - dojde mu zásobník, praští týpka do xichtu hlavni od pistole, nabije, ustřelí mu hlavu. Celkově vizuální pojetí toho filmu je lahůdkové. Když vystupuje v tom obleku, jizvama z mustangu a do toho rockovej soundtrack. Neskutečná scéna.

Během akce cítíš údery, zašpiní se, schytá plno bodnejch ran, máš pocit že ho to bolí a není stroj. Všecko je to přehledné. Zápletka dává smysl. Měl milovanou ženu, která mu nechala psíka. Roztomilého. Jediný co mu po ní zůstalo. Kompenzoval si to tim. A pak banda zmrdů mu toho psa zabije. Mě ta scéna i tehdy rozbrečela, moc dobře si jí pamatuju :-)  Jinak je celej film odlehčenej.

 

Mechanik je nesmyslnej film, nerealnej, nemáš pocit napětí, nechápeš proč profi zabiják miluje někoho, koho nezná. Sirota a má hodiny po otcovi. Všecky úkoly plánuje detailně, všecko ví, nic se neposere. Týpci ČEKAJ AŽ SE ZVEDNE A POTOM STŘÍLEJ PO NĚM!! Statham od svejch zbraní nemá zásobníky, ale od záporáků ano. Střih nenavazuje. Bitky strašně umělé, pomalé, nikdo na Stathama nestačí, musí zpomalovat. Celé je to bez citu, strojové, zoufalé a jenom akční. Je to film, ale není to sci-fi akční film si má udržovat určitej řád.

 

Chcete vidět, jak statham kosí sto týpků ve filmu? Fajn, mě stačí statham, jak sejme pár týpků v krátké bitce, ale aby film měl aspoň dobrej a zajímavej příběh. Logickej.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ja to vidim rovnako ako ty. Vo Wickovi je aspon kvalitne prevedena akcia a v Mechanikovi uplne odveci CGI voloviny.

Tiez za kvalitnejsiu povazujem tu vo Wickovi, ale asi su ludia, ktorym sadne to druhe, co povazujeme za nekvalitu. Divne.

U Wacka ma to neprekvapuje ale mzss ma trochu prekvapil.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Wacoslav1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

No já spíš nechápu to hodnocení. Pokud jsou dva filmy stejné, takže nonstop akce, tupej příběh a jeden má lepší provedení, žádné CGI a druhej představuje zelené plátno po celou dobu a je to nepřehledný, tak mi asi sedne ten kvalitnější. I když já mám co říkat, já jsem oboum filmům dal 2* :D :D

ale wick je prostě stylovější. moje výhoda je, že u obou filmů můžu svoje názory obhájit. u obou filmů mi vadila ta neskutečná hloupost ve scénáři. jeden zamiluje do dívky, co nezná a wick nemůže sejmout hlavního bosse a jeho nejlepší zabijáky kosí jak hrušky. Ellmariachi se má nejlíp. :) jinak sto lidí, sto chutí.. mě se líbí třeba každej žánr, krom kalkulu a hloupostí :) v  každým filmu si dokážu najít něco svého.

na příspěvěk reagoval Lacike

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

A ja jsem klikar co se uz nemuze dockat Wicka 2ky za par dnu a dam si po druhe Mechanika :-) 

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

K tomu netřeba nic dodávat, prostě občas mi něco nesedne. ;) Mě trochu hloupoučký příběh v druhém Mechanikovi nevadil. 

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jak psal Spiker01 - sto lidí sto chutí. Víš existuje taky věta, že lidem nemusí hned vše sednout. 

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Já to porovnávat nechtěl, to bylo jen takové popíchnutí, že takovej akční fanda jako mzss1 neocenil pro mě jeden z nejlepších akčňáků posledních let. Nuže sto lidí - sto chutí,

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

na jedné straně ho nudí jak wick kosí po desítkách týpky a nevadí, když je kosí statham bez škrábance. wick se během akce zapotil, zašpinil, schytal bodné i střelné rány. stathamovi vycházelo vše do puntíku. akce byla skvěle natočená u wicka, mechanik trpí hroznejma střihama. wick měl i lepší soundtrack a pevnější motivaci, sám bych byl nasranej, kdyby mi nějakej zmrd oddělal psa. ale nezamiluju se do holky, co neznám, nevěřim lidem :) prosím vás, neporovnávejte ty dva filmy, wick byl o třídu lepší. o to víc, když sám Reeves tu střelbu ovládá přesně jako v tom filmu. podívejte se na jeho tréningy, kde precizně kosí terče :)

na příspěvěk reagoval mzss1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Takze na jednej strane pyskujes, ze ludia neocenia tento film a na druhej strane si sam prilis neocenil ine akcne filmy. :)

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Néééé, tomu jsem dal 3*. Akce výborně natočená, ale po půli filmu začne nudit a je přehnané až trochu trapné jak Wick každého během pár vteřin zkolí (většinou zastřelí). :)))))

na příspěvěk reagoval Lacike, Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Ja som rad, ze natocil pecku Wild Card, takze som tiez spokojny a tento fail mu prepacim. :))

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

DVD vychází 1.2.2017 a já už ho dnes v Bontonlandu na Václavském náměstí sehnal. :P Tam to vždy vychází už 3-4dny před ofic. premiérou dvd. Viděl jsem to potřetí dnes. A všichni kverulanti, at si trhnou! :) Nějaký hloupoučký příběh nebo digitální akce? S tím bych mohl souhlasit tak na 5%. Sakra at jsme rádi, že Statham natočil akční sólovku, kde zabíjí protivníky téměř po desítkách. No comment. :)

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Lacike, Spiker01

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Dobrý večer,priatelia a bratia. Prečítal som si diskusiu a objavil sa tam termín,ktorému nerozumiem. Čo znamená strih cez osu ? V ktorej scéne vo filme bol použitý ?

na příspěvěk reagoval Castrator

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ach, zbytočnejší film ako ktorákoľvek reklama. Tu bolo viac zeleného pozadia ako v Avatarovi.

Reklama

Reklama