Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení roku s netradičním tématem a jako romantická rajcovní komedie výborně fungovala. Dvojka navazuje, hoši se snaží o poslední tour, ale za mě osobně slabý odvar jedničky a zklamání. Příběh jede ve stejně vymezených kolejích, postrádal ten moment originality, romantická linka vůbec nefunguje pod novou režisérskou taktovkou. Nejvíce zamrzí scény, ve kterých má striptérská banda vynikat. Přehnané vizuální scény nepřipomínají striptérskou show, ale spíš slabší odvar několikátého pokračování Leťs Dance. Choreografie scén tolik nenadchne, Channingovy kousky působí okoukaně a chybí tomu ta správná šťáva. Tentokrát se jedná pouze o průměrnou komedii, která nenudí, ale nenaplňuje očekávání po skvělé jedničce.......5/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování je úplně jinak natočeno než jednička. Zatímco v prvním díle bylo hodně tanečních (striptýzových) kousků a celkem i slušný příběh, tak v tomto pokračování jde prakticky jenom o příběh. A ten není nijak zvlášť propracovaný, přesto mě to bavil a v pohodě jsem vydržel se na to koukat. Chyběli mi tam však taneční kousky, pouze Channing Tatum předvedl jednu akci, ale pak zase dlouho nic. A tak jsem čekal, že všechno vloží do závěru filmu a že tam nás bude čekat mega povedená show. Ta ovšem nenastala, závěrečné vystoupení bylo pomalé, pouštěli dost pomalých písniček a to tam vůbec nesedělo. Alespoň závěrečná akce v podání opět Channinga Tatuma, byla skvělá. Jinak Amber Heard jsem tady vůbec nepoznal, je to snad první role, ve které ji vidím jako brunetku. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, ani jednička nebyla kdovíjaké veledílo, v rovině "dramatu bez větších ambicí" ale jakž takž fungovala. Dvojka už nefunguje ani v této rovině, ba co víc, je de facto bez příběhu. Choreografie opět dechberoucí (pokud vám předtím přišly erotické, tak bůh s vámi xD), Tatum opět zlatíčkovatý, ale věřím, že uplakanost "XXL" každému nesedne. P.S.: Hodnoťte laskavě film a ne to, že se musíte s přítelkyní koukat na vlnící se chlapy. Tohle je filmový web, ne fórum pro raněná ega. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Soderbergh stál za kamerou (jako kameraman) a taky stříhal, vy chytráci, co se tu vometáte moudrama, že někdo parazituje na jeho jméně. Právě díky jeho formě se na to dá koukat, i když to nemá vůbec žádnej děj. Přiznám se, sám bych na to dobrovolně nekoukal, ale moje holka má ráda toho profi neherce, Čuníka Tatůma, takže jsem ji po kvalitní mrdačce taky udělal radost. Co si z toho pamatuju, je, že banda homokládsky vypadajích navštěvníků posilovny objíždí Ameriku v přívěsu a buzerantsky se kroutí na různých večírcích, od domova důchodců pro starý rašple, až po rozlučky se svobodou. Čuník u toho simuluje tanečními pohyby prcání všech zúčastněných, ale přitom bych chtěl mrdat starou Willa Smithe, která vypadá pořád zachovale. Akorát z podvozku už má zřejmě stejně vjezd do pískovny. Naštěstí mi ale ztopořila intelekt účast Amber Heard. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se soustředili primárně na komediální složku, což spolu s vynecháním Pettyfera příběhu jenom prospělo. Představení na benzínové pumpě mě málem dohnalo k slzám smíchu, tanečky Channinga a spol. zaujmou ještě více než v předchozím snímku, Bomer je možná gay, ale skvěle zpívá, bla bla bla... tahle parta polonahých krásných chlapů vás prostě dostane. P. S. Díky Bohu, že Manganiello dostal více prostoru než minule, je fantastický. P. P. S. Druhá projekce proměnila moje nadšení v pouhé čekání na pár zábavných scén... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama