Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování je úplně jinak natočeno než jednička. Zatímco v prvním díle bylo hodně tanečních (striptýzových) kousků a celkem i slušný příběh, tak v tomto pokračování jde prakticky jenom o příběh. A ten není nijak zvlášť propracovaný, přesto mě to bavil a v pohodě jsem vydržel se na to koukat. Chyběli mi tam však taneční kousky, pouze Channing Tatum předvedl jednu akci, ale pak zase dlouho nic. A tak jsem čekal, že všechno vloží do závěru filmu a že tam nás bude čekat mega povedená show. Ta ovšem nenastala, závěrečné vystoupení bylo pomalé, pouštěli dost pomalých písniček a to tam vůbec nesedělo. Alespoň závěrečná akce v podání opět Channinga Tatuma, byla skvělá. Jinak Amber Heard jsem tady vůbec nepoznal, je to snad první role, ve které ji vidím jako brunetku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ak niekomu len toto stačí ku šťastiu... No mne ani náhodou. Pár tanečných kreácií v polonahom prevedení a 1-dolárovky razom lietajú vzduchom - a o tom je vlastne tak polovica filmu. Tá druhá je o tom ako sa Mike z nostalgie pridá k svojim strip-kamošom na nejakú veľkolepú súťaž, kde samozrejme všetci zažiaria. Dojemné, fakt DOJEMNÉ. Ale zas úplný odpad to nebol, tak aspoň 1* za snahu. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil a byl svým způsobem originální. Proto jsem se na dvojku těšil, že se parta striptérů v čele s Channingem Tatumem vytasí s něčím novým a větším jako minule. Bohužel se tak nestalo. Místo toho sledujeme road movie po Americe a ve finále nic moc show, na které sice bylo plno vlhkých ženských, ale z pohledu toho striptéra bych se po zádech neplácal. Nicméně pár dobrých scén tu bylo a velmi dobře se dívalo na Jedu Pinkett Smith. Každopádně se z tak neokoukaného potenciálu dalo vyvařit více. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z jednotky si pamätám len McConaugheyho a Tatuma, ale prežil som ju. Čo sa nedá povedať o dvojke, počas ktorej som zomrel (ale prežil som to). Nevraviac o tom, že som sa ako heterosexuál pri pozeraní filmu o striptéroch cítil... zvláštne. I potenciálne nudné (a dlhé) scény, ktoré by u Soderbergha boli hypnotické (zazobané paničky v čele so zabudnutou Andie McDowell, „dom hriechu“ so zabudnutou manželkou Willa Smitha), sú v podaní nového režiséra nudné, preukrutne dlhé, takmer k neprežitiu. Ako keby vám v poľných podmienkach amputovali pravú nohu kvôli gangréne a na konci by zistili, že gangrénou bola v skutočnosti postihnutá ľavá. Vrcholom je nudné finále a prirýchly koniec, kedy sa nestihneme dôstojne rozlúčiť s postavami. Striptérske vystúpenia tu takmer nie sú (!), čo je trocha ako keby v Rambovi nebol Rambo. Namiesto nich prichádzajú dlhé dialógy o ničom a s postavami, ktoré nemajú čo povedať (lebo sú to hlúpi striptéri, sorry). Plusy: minimalistický Tarzan, akceptovateľný Tatum, dve tri ako-tak atmosférické pasáže a „naked nude sex“ Amber Heard, ktorá po stretnutí s Tatumom mení sexuálnu orientáciu z bi na prísne hetero. Ledva-ledva dávam "až" 2*. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Příšerně teplý film! Dokonce mnohem teplejší, než první díl. Dopomohly tomu i slůvka z procítěné flákoty od Backstreet Boys a samozřejmě přiteplený taneček z obchůdku u čerpačky, ve kterém se stoprocentně rozteklo vše v mrazáku! Teplý Tatum, teplý Tarzan, teplá celá ta skvadra, teplo se dalo krájet, teplo je všude, teplo je v nás!!! Dvě hodiny tepla je nesnesitelné a dávám dvě nejteplejší hvězdy ze všech teplých, co jsem kdy do světa vyslal! Těším se na prosinec!!!! 30% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama