Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

902 10 

všechny recenze uživatele

oba dily home alone byly obrovskym uspechem, nebylo tedy divu, ze producenti, kteri mezitim prisli o vsechny penize natacenim artovych snimku, svolili s pokracovanim. jenze ouha - maculay culkin ted travil nejvic casu s hlavou zaborenou v zachodove mise a znicena nosni prepazka od snupani koksu a omitky mu uplne znicila detsky look. misto nej byl potulnym hledacem talentu najat alex d.(osadte podle nalady) linz, ktery se producentum zdal natolik roztomily, ze si samou radosti prostrelili koleno. s nejakym tim pribehem uz si nebylo treba lamat hlavu. maly geroj (aka maculay jr.) ovlada dokonale veskerou techniku i rucni prace se drevem, zpusobne se chova ke starsim lidem a kdyz je nejhur, vytasi se s nejakym tim zenovym moudrem. v ceste mu stoji skupina vpravde elitnich teroristu, kteri si nedokazou zavazat tkanicku u bot, aniz by jim na hlavu padla cihla a do rozkroku zehlicka. maculay jr. (aka captain fuckhead) jim agilne corne taaakhle supertajny mikrocip (ktery vypada jako cartridge od nintenda), coz oba hlavni tabory svede dohromady v rade vtipnych a neokoukanych scenek. tvurci si uvedomili, ze to mozna nebude uplne stacit, a prihodili scenku s nahou scarlet johansson, kterou cpt. fuckhead iniciativne chodi ocumovat do sprchy. film nakonec (kupodivu) prilis neuspel, alex debille linz si strihl rolicku ve velkem prusvihu maxe kyblika (pozor, tohle neni vtip!) a s novym sestrihem a nezletilou cinskou milenkou zmizel v propadlisti dejin. dakujeme. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi slabé, no ajtak nie až tak aby bolo hodnotenie 22 %. Sám doma 3 dopláca hlavne na to že dva predošlé diely sú úplne niekde inde. Scenár je o mnoho tupší a ničím výnimočný aby si film niekto opakovane púštal. Záporný tým nemá poriadne čím rozosmiať a ani tu nemáme hlbšie posolstvo. Herci mi boli miestami až nesympatický a trochu asi funguje spomienkový optimizmus. Zívať od nudy pritom nebudem, a určite nedám odpadové hodnotenie. Takých 40-45 % je podľa mňa adekvátnejšie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skupina dospělých se jako mentálové honí za jedním autíčkem na dálkové ovládání, kdy dosah ovládání je neskutečně dlouhý, prochází všemi zdmi a nevím, co ještě. Ano, zápletka je oproti klasickým dvěma filmům s Macaulayem Culkinem, což bohužel nic nemění na tom, že je celkem obstojně pitomá. Člověk by ani nevěřil, že scénáristou byl také John Hughes. Herci jsou zde příšerní, všichni komplet, potěší pak jen přítomnost mladičké Scarlett Johansson. ()

Earl10 

všechny recenze uživatele

Tvůrci byli natolik soudní, že když už pokračování tak s jinou rodinou, respektive hlavním hrdinou. Úvod se tváří jako hi-tech thrilller, každopádně se jedná o nejhorší pasáž filmu. To co definuje tuto sérii, tak ve filmu zůstává a dostává překvapivě mnoho prostoru. Tím mám na mysli závěrečnou bolestivou srandu plnou vcelku originálních pastí. Nutno však podotknout, že hlavní představitel by musel být přinejmenším genius, aby dokázal toto všechno vymyslet. Každopádně je zdatný elektrikář. Snímek je vesměs hrozná hovadina dělající svým předchůdcům ostudu, ovšem díky závěrečné půlhodince se jedná i tak o snesitelnou záležitost. [40%] ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér Chris Columbus, ktorý má na svedomí prvé dve časti "Home Alone", nasadil laťku hodne vysoko. Tretieho pokračovania sa chopil Raja Gosnell, ale nemal nádej na úspech. Po pôvodnej dvojici zlodejov v podaní Joea Pesciho a Daniela Sterna už nie je ani slychu. Dočkáme sa síce zdvojnásobenej presili záporákov, ale kdeže sa hrabú na spomínaných kriminálnikov. No najväčšou stratou je absencia malého Kevina. Žiaden Kevin = žiaden Macaulay Culkin. Jeho miesto sa pokusili nahradiť očividne netalentovaným, nesympatickým klučinom menom Alex D.Linz. Ten svojim neherectvom dorazil veškerú snahu o úspešné nadviazanie na predchádzajúce diely. ** ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)
  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)

Reklama

Reklama