Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že dvakrát tolik útočníků bude se rovnat dvakrát tolik zábavy, ale chyba lávky. Po atmosféře a výborné hudbě prvních dvou dílů není ani památky, nový klučina i padouši nestojí za nic a partyzánské finále je zoufale nenápadité a ani trochu vtipné. Přitom pod scénářem je i potřetí podepsán komediální klasik John Hughes... Hvězdičku za honičku s dálkově ovládaným autíčkem. ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Ale ano, bavil jsem se... jenomže to mi bylo tak sedm. Po letech se musí uznat, že herci jsou nesympatičtí, z čehož plyne, že co u Culkina a spol. bylo skvělé, zde je špatné. Použití samotného názvu "Home Alone" a ústřední melodie bych nenechal projít bez trestu. Nakonec tedy aspoň jedna hvězda, a to kvůli mému mladšímu já, protože pro takovou věkovou kategorii to je určeno. Jinak si myslím, že když už třetí díl, tak ještě tak circa r.1994 s Culkinem a to naposledy. Mimochodem, viděl jsem i čtvrtý díl a nad tím se už tuplem nemá cenu pozastavovat. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak ako, ja nemam rad Culkina, to je velmi diplomaticky povedane, v skutocnosti ho neznasam- nevie hrat. Rozjel ale uspesnu seriu, ktora mala az 5 pokracovani. A trojka je hodne, hodne nepravom podceneny film. Jaxom si zistoval, tocilo sa to v Chicagu, chyba tu Pesci a Stern, no a aj klasicka MacCallisterova rodina /John Heard, Catherine O´Hara.../, ale stale ako slaby podpriemer to obstoji. Mnoho ludi tu vo velkom odpaduje, mne sa nezda zeby to bolo az tak spatne - ostatne casti uz boli spatne, to jo. Takze ci s Kalkinom ci bez, obcas na Vianoce sa to pozriet da - scena ked sa chlap vyvalal v mokrom kasovitom snehu premiesanom s vodou sa mi vidi doteraz. Druha scena ktora sa mividi je ked zlodejovi pricvakla prsty pasca na mysi  : 35 % ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Alex D. Linz - (Alex Pruitt) +++ Olek Krupa - (Petr Beaupre) +++ Rya Kihlstedt - (Alice Ribbons) +++ Lenny von Dohlen - (Burton Jernigan) +++ David Thornton - (Earl Unger) +++ Haviland Morris - (Karen Pruitt) +++ Kevin Kilner - (Jack Pruitt) +++ Scarlett Johansson - (Molly Pruitt) +++ Produkcia: John Hughes +++ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama