Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ja osobne by som to vôbec nevidel tak tragicky. Áno, hlavný herec nesiaha Macaluayovi Culkinovi herectvom a charizmou ani po členky a Harry s Marvom sú tiež nenahraditeľní, ALE-stále je to podľa môjho názoru vcelku fajn rodinná komédia, s veľa dobre vymyslenými, zaujímavými a vtipnými pascami, mladou Scarlett Johansson a pár osviežujúcimi nápadmi(autíčko na diaľkové ovládanie, papagáj). Raja Gosnell, ktorý sa na prvých dvoch dieloch podieľal ako strihač si natočil vlastnú lacnejšiu a slabšiu verziu Home Alone, ktorá ma ale na rozdiel od 4ky,5ky a remaku z 2021 nijako neurazila. 3* a štvrtá subjektívne navrch-film v čiernej farbe a v rebríčku top najhorších filmov skrátka vyzerá inak... ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Sám doma, to není o klučíkovi bojujícím s gangstery. Není to o pro mně nesympatickém Culkinovi ani o trochu sympatičtějším Alexovi Linzovi, kterej měl účes jak z éry sedmdesátek. Sám doma je prom mně osobně o Harrym a Marvovi. A jelikož tu chyběli, nebylo prakticky na co koukat. To koncetrované neustálé padání útočníků, hekání a svíjení se v těch všelikých pastech nebylo ani trochu vtipné. Divák se tak nějak pomalu modlil aby se nájezdníci konečně dostali do domu a mohla přijet kavalerie. Ta přijela v podobně dvou pluhů, vozidel FBI a nezbytných hasičů, kteří pak běhali kolem objímajícícho se Alexe s maminkou jak američtí pěšáci kolem umírajícího kapitána Millera v Ryanovi. Chyběl tam už jen prezident of USA a tleskající dav mávající vlajkami s hvězdami a pruhy. Ne, z jednoho čajového sáčku možná uděláte ještě jeden čajík, ale ten třetí výluh už nebude k pití i když sáček znovu pěkně zabalíte. Tohle bylo opravdu trapné - ODPAD. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co to? 30. nejhorší film? To jako proč? Vždyť se na to dá koukat. Je to sice slušná hovadina, těžící ze skvělé jedničky a dvojky, ale mě to celkem bavilo a zkouknul jsem to celé. Pobavení nebylo sice nic extra, ale i tak bych to nezařadil tak nízko mezi tragické filmy. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu pohledu, jako na rodinný film pro děcka. 45% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Zase taka absolutna katastrofa to nie je. Nepôsobi to nijak amatersky a dost som uvazoval aspon nad jednou hviezdickou, pretoze vsetky tie utrapy, ktore zloduchovia zazivaju su vynaliezave a po kaskaderskej stranke znova pôsobive. Ale nakoniec davam odpad, lebo na prvom mieste to ma byt komedia, ale pritom to vôbec nie je zabavne. Co z toho, ze kaskader fakt drsne niekam spadne, ked pritom nepredvedie nejaku komicku grimasu? Hlavnu pricinu vidim v mizernom kastingu. Na strane zloduchov nie je jediny komik a clenovia rodiny na cele s ustrednym malym hrdinom su absolutne nevyrazni. Dokonca aj mladucka Scarlett Johansson za nic nestoji. Filmu chyba ta nadherna rodinna atmosfera predoslych dielov a vlastne tu necitit ani Vianocnu atmosferu, co je dost divne. Cely cas to je strasne nezazivne. Pritom to napisal rovnaky scenarista ako predosle pecky. Holt v tej dobe uz bol za zenitom a pisal same sracky. Vysledkom je nudny a zbytocny film, ktory parazituje na mene slavnych predchodcov ale ani kvalitou a ani stylom s nimi nema nic spolocne. 1/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama