Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak ako, ja nemam rad Culkina, to je velmi diplomaticky povedane, v skutocnosti ho neznasam- nevie hrat. Rozjel ale uspesnu seriu, ktora mala az 5 pokracovani. A trojka je hodne, hodne nepravom podceneny film. Jaxom si zistoval, tocilo sa to v Chicagu, chyba tu Pesci a Stern, no a aj klasicka MacCallisterova rodina /John Heard, Catherine O´Hara.../, ale stale ako slaby podpriemer to obstoji. Mnoho ludi tu vo velkom odpaduje, mne sa nezda zeby to bolo az tak spatne - ostatne casti uz boli spatne, to jo. Takze ci s Kalkinom ci bez, obcas na Vianoce sa to pozriet da - scena ked sa chlap vyvalal v mokrom kasovitom snehu premiesanom s vodou sa mi vidi doteraz. Druha scena ktora sa mividi je ked zlodejovi pricvakla prsty pasca na mysi  : 35 % ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Ale ano, bavil jsem se... jenomže to mi bylo tak sedm. Po letech se musí uznat, že herci jsou nesympatičtí, z čehož plyne, že co u Culkina a spol. bylo skvělé, zde je špatné. Použití samotného názvu "Home Alone" a ústřední melodie bych nenechal projít bez trestu. Nakonec tedy aspoň jedna hvězda, a to kvůli mému mladšímu já, protože pro takovou věkovou kategorii to je určeno. Jinak si myslím, že když už třetí díl, tak ještě tak circa r.1994 s Culkinem a to naposledy. Mimochodem, viděl jsem i čtvrtý díl a nad tím se už tuplem nemá cenu pozastavovat. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pouhopouhá vykrádačka prvních dvou dílů. Ještě bych překousl, že zde nahradili M.Culkina, tak nesympatickým hlavním hrdinou, ale to, že je to celé bez nápadů a nudně natočené, vě mně po celou dobu vzbuzovalo pocit nepříjemného přiživování na popularitě stejnojmených snímků. Nic zde není originální či ozvláštňující. Žádný mimořádný herecký výkon či nápaditá kamera. Zkrátka nudná zbytečnost. 2/10 ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem opět podlehl volání svých masochistických sklonů. Normáně navštěvuju salón na náměstí Budovatelů, jenže domina Pamela měla zrovna klienta a já to nemohl vydržet, a tak jsem si raději pustil film. O Sám doma 3 se vyprávějí doslova legendy, takže jsem čekal aspoň divácký výprask. Kdysi dávno, když frčel DJ Bobo a Krok za krokem, vtrhl do kin třetí díl oblíbené série Sám doma. Nikdy jsem ho neviděl a jsem tomu rád, protože ve své dětské naivitě bych na něm jistě našel něco, co by se mi líbilo. Po osmnáctileté odmlce, kdy už o nějaké nevinnosti nemá smysl mluvit, můžu tuhle fekálii ohodnotit zralejším okem. Tvůrci si ve své drzosti dovolili nazvat výplod svého heroinového rauše Sám doma, nicméně s mnohem zdařilejšími předchůdci to má společných jen pár styčných prvků: Chicago, zimu, zločince a kluka, co je sám doma. Tentokrát se příběh neodehrává o Vánocích, ale v lednu, kdy se chodí do práce a do školy a vánoční atmosféra je v tahu. Lupiči, kteří jsou tentokrát čtyři, nejsou vtipnými a charismatickými lumpy jako Harry a Marv, ale bezkrevnými a pitvořícími se tupci, zapletenými do ohrožování národní bezpečnosti USA. Líbivost původních dvou filmů bere za své i absencí citové dějové linky s lidmi na okraji společnosti (sypač chodníků a holubí dáma). Není mi vůbec jasné, proč byli vybráni herci vzhledem připomínající Kevinovu legendární rodinku, když se protagonista (možná naštěstí) ani nejmenuje Kevin McCallister. Pasti, které nesympatický Alex dobyvatelům své tvrze přichystal, nejsou ani uvěřitelné, ani vtipné, ani zabijácké, jsou to jen bezbřehé kraviny. Na těch šňůrách, kterých musel Alex spotřebovat celé kilometry, se měl raději oběsit celý natáčecí štáb a nekazit pověst tradiční vánoční značce. Příště raději počkám, až bude mít Pamela čas, protože jak se říká u nás, „wartgi guwno řiť targo“. (1 099.) ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Dojení krávy, která je už dávno bez mléka, je v Hollwoodu hodně oblíbeným koníčkem zoufalých producentů. A toto je nádherným příkladem té činosti, která sama v závěru musela stát pár zničených kariér a milionů dolarů v prdeli. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, na svůj tisící komentář na čsfd jsem si měl asi nalézt lepší a hodnotnější film. Hold co na plat, život stojí v jistém smyslu za hovno, jako tato sračka, v jejímž stínu i ona sračka ztrácí svou sračkovitost:-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama