Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Grimsby je další komedie od Sachy Borena Cohena a jako odvykle je v ní vulgární a někdy i nechutný humor. Humor je docela vtipný ale neujdete pár nechutnostem. Obsazení je tu skvělé- Mark Strong si agenta MI6 dává (je zajímavé že Strongův přítel je Daniel Craig) a to není jediné. Příběh je docela pěkný ale neujdeme některým klišé a opět to není moc originální. Je to však zábava a vy se budete smát i když nechcete. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,874,837Tržby Celosvetovo $25,181,373Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,071,550Tržby za predaj DVD v USA $1,253,876║ Sacha Baron Cohen už ide dosť mimo mysu, jeho perverzné fekálne trapošiny sú už maximálne vývarové, už by mal prísť z niečim iným, už to vôbec neberie, pár krát pobaví ale ako celok do prázdna trápny, ešte že to má tak skromnú minutáž /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen se toho nebojí, opět popustil uzdu své šílené fantazii, znovu se pohybuje na hranici vkusu. Ali G, Borat, Bruno, Diktátor a teď fotbalový chuligán Nobby. Sice už není tak zajímavý jako postavy, které tohle přerostlé hovado stvořilo dřív, ale vtipný je pořád. Zatímco na začátku své kariéry pracoval s živým publikem, dělal bordel a naštval kde koho, nyní se nadobro přiblížil klasické filmové podobě. Grimsby je akční komedií s jakýms takýms dějem, ač předkládá scény, na které běžný divák není moc zvyklý. A drtivá většina herců by si na ně vůbec netroufla (penisový souboj se slony, vysátí jedu z varlete). Mnohokrát se ale trefil do černého (ukrajinský Ben Affleck, nakažení Harryho Pottera, žaloba na frontmana Oasis ad.). Po řemeslné stránce je to díky ostřílenému Leterrierovi fajn, scény z pohledu agenta podařené (Mark Strong láme vazy a vypadá u toho hodně naštvaně), dějově ovšem nic nečekejte. Výsledkem je další z příspěvků do subžánru tajný agent plus vše stěžující hovno na podrážce. Spojení chladnokrevného drsňáka a dobrosrdečného hňupa, který všechno zvrtá, bývá divácky vděčné, ani tady to nebude jinak. Beru nicméně všechny výkřiky od „hrůza“ po „oba palce nahoru“. S dovolením zůstanu někde uprostřed. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lidská stonožka mezi kokotmédiemi a geniální směs toho nejdebilnějšího, nejperveznějšího a nejtrapnějšího, co kdy jakákoliv Komise pro ochranu pseudomorálky a Svaz katolických matek pustili na plátna kin. Ten úchylný slizký židák opět ukázal, že rozhodně není fekál jako fekál, s lehkostí sobě vlastní a bez mrknutí oka Boratoří hranice běžného upjatého zooporna, Diktuje, co vše si lze s trochou fantazie narvat do prdele a naprudko vizualizuje situace, na něž by si i nejbizarnější hovado v rámci zachování duševní stability netroufalo ani pomyslet. POV šedesátdevítka se stopadesátikilovou Zulu uklízečkou a hlavně mastodontí čurák, šmrlající po xichtě charakterního herce Marka Silného, ukrytého před nepřáteli v kundě sloní štětky, to je něco, co tutově skončí navěky zapsáno hnědým písmem ve filmových análech! Vskutku rozporuplný matroš, který vám na jedné straně zvedá kufr, ale na té druhé se prostě musíte řehtat jako slintající idiot. A totální třešničkou na dortu celé téhle patoperverzní cákanice je její Šášova dedikace památce svého nedávno zesnulého otce. Tak tomu já říkám důsledné dotahování imič k dokonalosti a starej Kohen teď z toho určitě někde musí blaženě oslintávat Jehovovi pejzy, leštit mu obřízku a zkoušet, které z ramen menory mu poskytne největší rektální útěchu. Je ovšem skvělé, že něco takového Šáša procpal přes všechny ty své ortodoxní strýčky a tetičky v čele filmových studií do distribuce a takový jedinečný mix mrdky a řídkých hoven rovnou do xichtu dozajista ukáže všem těm zkurveným bigotním šosákům, že vždycky může být ještě daleko hůř. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nové, komplexní alterego mistra Sascha Baron Cohena, tentokrát natočil "téměř" normální film, který má dokonce i něco jako samostatný (byť béčkový) příběh. Dočkáme se příjemně přepálené akce, která není vůbec špatně natočena, trefné parodie tematiky Jamese Bonda a hlavně brutálně nekorektního humoru. Je zajímavé, že intermezza Cohenovského humoru jsou do děje vložena jakoby nenáslně, ale přitom opět posunují hranice nechutnosti a nekorektnosti dál, než by normální příčetný smrtelník čekal, což vás v daný moment totálně vykolejí... Musím říct, že takhle by to šlo. :) 7/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte krátka scéna. (barborasara)

Reklama

Reklama