Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád anglicky humor pričom v kombinácii s hereckým obsadením ako je Cohen, ktorý je doslova mojou krvnou skupinou, bol predpoklad v zábave priam zaručený. Okrem akcie ktorá bola v tomto prípade pre mňa druhoradá musím naozaj vyzdvihnúť najmä formu vtipu, či už situačného, no najmä hovorového. Záver všetko "zabil" a ja čoraz viac premýšľam či budú štyri hviezdy dostatočným vyjadrením svojich pocitov. Výborná komédia! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pár skutočne vydarených fórov odvrátilo odpadové hodnotenie. Cohen už zachádza do extrému a trápne situácie strieda s takým, pri ktorých sa dvíha žalúdok. Okrem nich tu nájdete aj kopec nezmyslov, tak napríklad Penélope Cruz so zjavným latinským prízvukom tam hrá Angličanku, americká hlúposť sa ale potvrdila aj uvedením mesta Harare ako hlavného mesta Juhoafrickej republiky, hoci je to v Zimbabwe. Malé vydarené scénky sú celkom vymazané pocitom znechutenia, ktoré bude nasledovať. Film sa môže páčiť osobám, ktoré rozosmejú predmety v análnom otvore, mužské pery na guliach iného muža a slonie ejakuláty. V takom prípade môžem odporučiť. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

VÍTÁ VÁS GRIMSBY, SESTERSKÉ MĚSTO ČERNOBYLU… /// Můj brácha má prima bráchu, aneb vlhkej sen všech hooligans (zachránit svět? Hovno, vyhrát FIFA World Cup!) dostal konkrétní podobu – ksicht Sachi Barona Cohena! Mimochodem, ten se konečně ve fekálních zvratcích našel s Rebel Wilson (a sluší jim to!). Nechutnosti (připravte se na neuvěřitelně hnusácký gagy!) jsou uzemněný dobrejma (vobčas fakt skvělejma) perlama! Do toho akce, kterou Louis Leterrier zvládá i „z první osoby“. Cože? Dávám čtyři? Začínám si myslet, že „Rychle a zběsile“ se točí kvůli mně… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Během jednoho dne dokážu vysát chlapovi koule a mít natrhlou řiť od sloního ptáka. 2.) Mám dojem, že mi hrabe. Pletu se? 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lidská stonožka mezi kokotmédiemi a geniální směs toho nejdebilnějšího, nejperveznějšího a nejtrapnějšího, co kdy jakákoliv Komise pro ochranu pseudomorálky a Svaz katolických matek pustili na plátna kin. Ten úchylný slizký židák opět ukázal, že rozhodně není fekál jako fekál, s lehkostí sobě vlastní a bez mrknutí oka Boratoří hranice běžného upjatého zooporna, Diktuje, co vše si lze s trochou fantazie narvat do prdele a naprudko vizualizuje situace, na něž by si i nejbizarnější hovado v rámci zachování duševní stability netroufalo ani pomyslet. POV šedesátdevítka se stopadesátikilovou Zulu uklízečkou a hlavně mastodontí čurák, šmrlající po xichtě charakterního herce Marka Silného, ukrytého před nepřáteli v kundě sloní štětky, to je něco, co tutově skončí navěky zapsáno hnědým písmem ve filmových análech! Vskutku rozporuplný matroš, který vám na jedné straně zvedá kufr, ale na té druhé se prostě musíte řehtat jako slintající idiot. A totální třešničkou na dortu celé téhle patoperverzní cákanice je její Šášova dedikace památce svého nedávno zesnulého otce. Tak tomu já říkám důsledné dotahování imič k dokonalosti a starej Kohen teď z toho určitě někde musí blaženě oslintávat Jehovovi pejzy, leštit mu obřízku a zkoušet, které z ramen menory mu poskytne největší rektální útěchu. Je ovšem skvělé, že něco takového Šáša procpal přes všechny ty své ortodoxní strýčky a tetičky v čele filmových studií do distribuce a takový jedinečný mix mrdky a řídkých hoven rovnou do xichtu dozajista ukáže všem těm zkurveným bigotním šosákům, že vždycky může být ještě daleko hůř. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nové, komplexní alterego mistra Sascha Baron Cohena, tentokrát natočil "téměř" normální film, který má dokonce i něco jako samostatný (byť béčkový) příběh. Dočkáme se příjemně přepálené akce, která není vůbec špatně natočena, trefné parodie tematiky Jamese Bonda a hlavně brutálně nekorektního humoru. Je zajímavé, že intermezza Cohenovského humoru jsou do děje vložena jakoby nenáslně, ale přitom opět posunují hranice nechutnosti a nekorektnosti dál, než by normální příčetný smrtelník čekal, což vás v daný moment totálně vykolejí... Musím říct, že takhle by to šlo. :) 7/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Vzhled Nobbyho (Sacha Baron Cohen) je inspirován zpěvákem Liamem Gallagherem z legendární hudební skupiny Oasis. V jedné ze scén dokonce zazní píseň „Cigarettes & Alcohol“ od Oasis, při které Sasha Baron Cohen napodobuje Liamův styl chůze. (Elvisjagger)
  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)
  • Ačkoli je tento film o lidech z Grimsby, tak se celý natáčel v Essexu. (BloodMax)

Reklama

Reklama