Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí průměrný film, ale pro mě něco víc. Hrozně moc mě bavila dvojice Sofia s Reese. Nebýt jich, tak je tento film opravdu jen průměrný. Já se bavila po celou dobu filmu. Nechyběl vtip, dějový spád, trocha romantiky, ani sympatické herecké obsazení. Takže za mě 75%. A určitě se ráda podívám znovu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zabavne a obsadenie ustrednej dvojky ma nadchlo. Ale samotny film mi prilis zabavny nepripadal. Prvy problem je, ze ustredna dvojka je sice obsadena skvele, ale hraju tu dost otravne postavy. Druhy problem je, ze pokusy o komedialne sceny mi pripadali dost slabe. Sice to nebolo neznesitelne trapne ale iba nudne. Druhu polovicu filmu som uz len narychlo preklikal. Po slusnom trailery velke sklamanie. 4/10. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh v babím vydání. Sofía Vergara je nádherná a úžasná komediantka, její akcent žeru stejně jako životní filosofii její postavy. Z Reese nová Goldie Hawn nebude, ale poprala se s tím statečně a roztomile. Ač to procentuální hodnocení (51%) nenaznačuje, je to fajn zábava a záleží jen na tom, jak se k tomu chcete postavit. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

No, nevím co na to říct. Bylo to takové zvláštní. Byly tam dobré myšlenky, ale špatně zpracované a byly tam špatné myšlenky, které měli k dobrým hodně daleko. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to ušlo. Nemůžu říct, že bych si to plánoval pustit znova, ale na to jedno zkouknutí to byla docela legrace. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Párkrát tam bol vtipný moment, nuž nemôžem si pomôcť, ale na mňa to pôsobilo ako ďalší diel nejakého úspešného filmu. Humor bol už silený, a miestami nefungoval tak ako mal. Niečo ako Policajná akadémia 5 a 6, či Sám doma 3 a 4. Buďto to tie herečky nezahrali dosť výstižne, alebo sa to stratilo v dabingu, ale nebolo to ono. Škoda, lebo som cítil dobrý potenciál, ale podľa mňa bol premrhaný, lebo sa to isto dalo spraviť lepšie na 3* aj viac. Niekto to pomrdal! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)

Reklama

Reklama