Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle uřvaná komedie s nechutně přehrávající Reese Witherspoon a nehrající Sofií Vergara na mě absolutně nefungovala, pokud nepočítám výstřih druhé jmenované. Film se sice vyhnul obvyklému kanálovému humoru, což oceňuji, jenže vtipné scénky by dokázal spočítat středně nešikovný řezník na prstech jedné ruky. Tohle hrubě nevyšlo. 10% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Divoká dvojka nabízí komedie o dvou odlišných typech žen.Jak to taky tak bývá v těchto filmech...a opravdu nečekejte nic převratného.Příběh o policajtce co byla už jako malá věrná představě být policistka ,protože pravidelně jezdila s tátou co by též strážníkem na skoro každý výjezd.Když se tato spořádaná a pravidel držící policajtka setká s manželkou svědka co má svědčit u soudu,ale je ještě předtím zavražděn a ona tak musí tuto úplně odlišnou osobu chránit,tak se naskytne řada vtipných i méně vtipných momentu.Pro mě to bohužel bylo spíš méně vtipné.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha o bláznivou krimi-komedii vychází tak napůl, neboť dobré vtipy jsou, bohužel vyvažovány těmi trapnými. Reese se mi líbíla více např. v "Divočině", jako komediální herečka není moc přesvědčivá. Takže komedie o horlivé policistce a její společnici mi vychází tak na dvě a půl hvězdy, protože je to tak 60%-40% pro ty solidní fóry přihazuji půl hvězdy navíc. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si vůbec nedokázala představit, že by Reese Witherspoon se svou postavou mohla hrát roli policajtky. Podle tohoto filmu zřejmě může a nedělá jí to žádné problémy. Čekala jsem trochu víc bláznivin. Jako fórky týkající se výšky jsou fajn, ale jen na chvilku, pak omrzí, protože melou pořád to samé a to se samozřejmě oposlouchá. Český dabing to zabil. Napodobovaný španělský přízvuk byl hnus. Vždyť Sofia Vergara mluvila česky jako nevkusná ruská matróna a to se nedalo poslouchat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $34,580,201Tržby Celosvetovo $51,380,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,143,668 //počet predaných kusov 93,243Tržby za predaj DVD v USA $4,494,593 //počet predaných kusov 266,690║ trapošina a to dosť veľká /20%/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)

Reklama

Reklama