Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

kingik 

všechny recenze uživatele

Angelika se vydává na cesty, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. Ocitá se na palubě galéry kterou přepadnou piráti. Kdyby tak tušila, že jejich velitelem je její manžel, tak by jistě nevolila skok přes palubu. Následně padne do rukou zlotřilce a opilce, který se jí rozhodne výhodně prodat do otroctví. Kýčovitá Angelika mě nikdy moc nebrala. Přitažlivá Michele Mercier je ve své roli více než dobrá, ale to už se nedá prohlásit o kvalitě jednotlivých dílů se sestupnou tendencí. Navíc je to film pro ženské, které ocení pěkný romantický příběh. Muži mohou maximálně ocenit půvaby Angeliky. Já ještě ocením kvalitní český dabing s vynikající Libuší Švormovou a poměrně solidní režijní práci. Mé hodnocení: 60% ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Mě teda zaujala především nevysvětlitelná scéna, kdy Angeliku zavřou na lodi, ona hned nato svrhne nějaké vědro s vodou, následuje záběr na něčí nohy, pak se ona zhrozí něčeho před sebou, vyděšená na nejvyšší míru dvakrát zaječí a omdlí. A pak příběh, bez jakékoliv návaznosti, nebo snad dokonce vysvětlení, nerušeně pokračuje dál. :o ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štvrté filmové pokračovanie historicko romantického príbehu okúzľujúcej Angeliky nesie názov "Neskrotná Angelika". Dej sa z Paríža, z dvora kráľa Ľudovíta XIV., presunul na Stredozemné more. Razom sa z toho stala dobrodružná pirátska romanca. Tento diel oživil pomaly stagnujúcu sériu. Keď sa Angelika dozvie, že jej manžel Joffrey žije, je ochotná prebrázdiť celé more a podstúpiť mnohé nebezpečenstvá, aby ho našla. Angelikyno srdce bije len pre jej životnú lásku, miluje jedine svojho Joffrey De Peyraca. *** ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Michéle Mercier, Michéle Mercier a její boky, Michéle Mercier a její dechberoucí ramena, Michéle Mercier a její krásná prsa, Michéle Mercier a její líbezná tvářička a zase ta Michéle Mercier. A tentokrát podle mě nejen Michéle, ale také parádní dobrodružný děj ze Středomoří. Korsika nebo Sardinie, čert to vem! Ale krásné galery, souboje na moři, námořnický život, dražba... Až začínám mít pocit, že je to ještě lepší námořnický snímek než MASTER COMMANDER nebo OSTROV POKLADŮ s Christianem Balem a Charltonem Hestonem. [6392. hodnocení, 108. komentář, 64%] ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Podle mě musí mít hrabě Peyrac mezi nohama věčně hladovou pumu. Jinak si nedovedu vysvětlit, že taková karikatura se zipem na ksichtu a chromou hnátou je jediným chlapem na moři, kterému Angelika věnuje kalhotky. Jedině, že by byla slepá; to by se pak k sobě konečně hodili. No nic, musím tě nechat plavat, krasavice, protože ani ty prachy na tebe nemám... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)
  • Během natáčení se stalo i několik kuriózních příhod. Když Michèle Mercier jezdila svým Mercedesem po tuniských silnicích, stavěli se vojáci i policisté do pozoru a salutovali. V celém Tunisku totiž existoval pouze jeden takový vůz, který vlastnil tehdejší prezident, a tak si vojáci mysleli, že zdraví jeho. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama