Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (117)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Podle mě musí mít hrabě Peyrac mezi nohama věčně hladovou pumu. Jinak si nedovedu vysvětlit, že taková karikatura se zipem na ksichtu a chromou hnátou je jediným chlapem na moři, kterému Angelika věnuje kalhotky. Jedině, že by byla slepá; to by se pak k sobě konečně hodili. No nic, musím tě nechat plavat, krasavice, protože ani ty prachy na tebe nemám... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Přestože po druhém díle muselo být každému divákovi jasné, že Angelika je ve skutečnosti neukojená nymfomanka, schovávající se za lásku k manželovi :o), o to víc jí možná nekteří fandili :o). Já vím, je to hrozná limonáda, ale i ta za určitých okolností chutná jako šampaňské. Ty krásné lodě, to krásné moře, ta tklivá hudba....ehm....jsem prostě nenapravitelný romantik. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zrzka pokračuje ve své cestě za pomstou, dle potřeby roztahuje svůj rozkrok a z chlapů si dělá nemyslící loutky. Zároveň zjišťuje, že její milovaný Scarface žije a vydává se ho najít. To ale neví, že se během její souložící cesty napříč Francií, stal z Peyraca obávaný pirát. Tento díl mohl být poslední, ale vzhledem k úspěchu dané série, přišlo tvůrcům jako dobrý nápad, nechat Angeliku na konci filmu unést, abychom se mohli pokochat dalším dílem. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Angelika, genetika, kinetika, topiče i nelogika a zase Angelika. Angélique de Peyrac utekla od zlotřilého (bože, od koho vůbec?) nepřítele, ale já se bál. Proč? Protože jsem věděl, že za pár minut bude zase někým znásilňována. A to mě štvalo, poněvadž jsem jí vyšší level statečnosti opravdu přál, ale jelikož si u ní chlapi podávali dveře a zřejmě také použíté kondomy (!!!!!!!), nebylo zbytí a musel jsem to přežít. Příště ale raději Kinedril s sebou, to moře udělá svý.... ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Mě teda zaujala především nevysvětlitelná scéna, kdy Angeliku zavřou na lodi, ona hned nato svrhne nějaké vědro s vodou, následuje záběr na něčí nohy, pak se ona zhrozí něčeho před sebou, vyděšená na nejvyšší míru dvakrát zaječí a omdlí. A pak příběh, bez jakékoliv návaznosti, nebo snad dokonce vysvětlení, nerušeně pokračuje dál. :o ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • V roku 1967 sa film premietal pod názvom Angelika a sultán. (Raccoon.city)
  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama