Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na GS jsem se rád díval a kluci mě opravdu bavili. Občas se podívám i na Partičku a dobrý. Ale to co jsem viděl včera...jako moderátoři u mě klesli na úrověň...ani nevím koho. Suchánek se z Klause mohl připo..., Geňu tím nejspíš stáhl do stejné žumpy...nikdy bych neřekl, že když se sejde Suchoš, Geńa a Klaus, tak že bude nejzábavnější poslední jmenovaný. Snad se kluci rozjedou...ale u toho se octnu jen náhodou, když budu prchat napříč programy před reklamou. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Tuhle talk-show jsem v televizi nezaznamenal a po pozdějším zhlédnutí jsem překvapen nebyl. Sokol sliboval něco úplně nového a nic. Fajn je název a je škoda, že s ním nepracovali i ve vizuálu. Co mi vadilo možná nejvíc, byl ten umělý smích, který byl pouštěn i v situacích, které vtipné nebylo. O to víc bylo znát, kdy se lidi smáli doopravdy a kdy ne. Autoři asi sami cítili, že nejsou kdovíjak zábavní. ()

Reklama

P. J. D. odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně? Ale upřímně? Co to sakra jako mělo být?!? Pokud o talk-show, pokus o vtip? Pokud ano, tak pěkně mizerný pokus to tedy jo. Tohle je to dno, na které tahle dvojka teď sklouzla. Ta už se z toho nevyhrabe. Trapné vtípky, trapné rozhovory a plkání o ničem. Člověk se u tohoto "pořadu" nehorázně nudí a musí si pokládat otázku 'Sakra, proč já na to vůbec koukám? Nebylo by lepší vypnout televizi, nebo aspoň přepnout?'. S tímhle u mě televize Prima nehorázně klesla (přitom za Zoom či Comedy central se nemusí stydět). Ubohost na entou. Odpad samozřejmostí. ()

witch.rch 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda z nostalgie k zúčastněným, čímž myslím tvůrce a taky moderátory. Včetně režiséra. Obzvláště jeho výstupy v prvních dvaceti minutách byly dost "out". Velice nerada to říkám/píšu, ale on snad i ten Klaus byl vtipnější a pohotovější. Vydržela jsem cca půl hoďky. Nevím, jestli tomu dám ještě vůbec šanci... ()

Ryšty 

všechny recenze uživatele

Uvidíme dál, ale zatím je to hodně podobný Mr. GS. Humor dvojky mám rád, ale celkem mi vadilo, že si víc povídali mezi sebou než s hostem. Prostřihy s kartičkama se mi líbily, vstupy Sokola taky. Dobrej nápad je ten se simulátorem, to doufám, že tam ponechaj. Další hodnocení po více dílech. - Po dalších dvou dílech musím jednu sundat. Ve třetím díle simulátor už ani nebyl. Hostů si nevšímaj nebo je zesměšňují. Hry jsou sice okopírovaný, ale alespoň nějaký to spestření. Přijde mi to víc jak "zábavný pořad" než talk show. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama