Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Undergroundovej Mr. GS převlečenej do prvotřídního kabátku. Hodnotit po prvním dílu, tak je to kolem 1*. Lezení do zadku Klausovi, který byl vtipnější než moderátorská dvojice a sympatické beachvolejbalistky, které v podstatě nedostali žádný prostor, nuda nuda šeď šeď. Vrchol a zlatý hřeb tohoto dílu měla být promenáda moderátrů v plavkách. Já nevím kolik lidí tohle rozesmálo?! Snad se vypaří nervozita a snaha za každou cenu být vtipný v dalších dílech. Pro srovnání upadající Show Krause https://www.youtube.com/watch?v=4YU5NUIGdis, která je i tak o několik levlů dále. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Talkshow, ve které se zhola nic nedozvíte. Kvalita dílů se odvíjí od pozvaných hostů. Zatímco první díl s Vašíkem Klausem byl výbornou taškařicí, tak druhý díl byl nezáživná blbost, kterou nespasilo ani 10 minutové povídání Dana Přibáně. Na třetí díl už jsem nenasbíral dostatek sil. Je jen otázkou času, než pořad definitivně zruší. Musím vyrukovat s odpadem. Navíc si nelze nevšimnout výrazné podobnosti s předchozím projektem Mr.GS. Podobnost je natolik výrazná, že bych se ji nebál nazvat až shodou. Snad jen tento projektík je o 20 minut delší. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Hodně velké zklamání. Bohužel duo Suchánek & Genzer nenavázalo relativně vtipnou šňůru z Mr. GS. Tenhle pořad se mistrům vůbec ale vůbec nepovedl. Toto je další z řad českých "komediálních" pořadů, které zkrachují díky nízké sledovanosti. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, protože jsem pouze viděl výstup s bývalým prezidentem Klausem a díky tomu neuvidím pravděpodobně ani další díly. Vůbec me to nezaujalo, ani jednou jsem se nezasmál a zase jsem si po celou dobu říkal, proč se o to pokouší znova po Mr. GS. Pokud bych někdy viděl další díly, přidám hodnocení, teď by to mělo hodně blízko odpadu i díky naprosto divným výstupům režiséra. //EDIT: Přidávám hodnocení, protože jsem zhlédl několik dalších scén (nic jiného v televizi nebylo) z různých dílů. Stále to je nevtipné až trapné. ()

P. J. D. odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně? Ale upřímně? Co to sakra jako mělo být?!? Pokud o talk-show, pokus o vtip? Pokud ano, tak pěkně mizerný pokus to tedy jo. Tohle je to dno, na které tahle dvojka teď sklouzla. Ta už se z toho nevyhrabe. Trapné vtípky, trapné rozhovory a plkání o ničem. Člověk se u tohoto "pořadu" nehorázně nudí a musí si pokládat otázku 'Sakra, proč já na to vůbec koukám? Nebylo by lepší vypnout televizi, nebo aspoň přepnout?'. S tímhle u mě televize Prima nehorázně klesla (přitom za Zoom či Comedy central se nemusí stydět). Ubohost na entou. Odpad samozřejmostí. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama