Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

sud 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo nudné. Film, který mohl být dobrý, ale je bez šťávy a bez jiskry. Herecké obsazení je nevýrazné, za zmínku stojí pouze Melanie Griffith a Sylvester Stallone, který se zde stejně moc neobjeví. Jakmile se film trochu rozjede, tak skončí. Škoda, kdyby film běžel ve stejných kolejích, jako konečných třicet minut, hodnocení by bylo mnohem lepší. Takhle se na to koukat dá, ale jestli se na to budu ještě někdy koukat, tak až na závěrečnou půlhodinu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velka kravina. Stylem mi to trosku prislo jako Chladnokrevne, taky chce kazdej kazdyho podvest, jenze zatimco tam to bylo napinavy tak tady to je nuda. Vetsinou vam je dopredu jasny jak ktera situace dopadne. Kdyby tam bylo aspon poradny hrani pokeru, jenze to taky stoji za hovno. Celkem tu sou dve hry z nichz ta druha ma bejt jako vrchol celyho filmu a na to mi prisla dost nudna. Stallone, ktery se tu objevi az ke konci uz je pekne seschlej a svoje repliky jen tak odrikava misto aby je hral. Ale abych Slyovi nekrivdil, ostatni herci taky nic nepredvedli. Sice jsem od filmu nic moc necekal, ale presto jsem byl zklamanej. Jedina scena, ktera se mi libila, bylo brani ledviny. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná, která svým námětem není zcela originální, ale příjemně se sleduje. Jakmile se kolem 40. minuty filmu objeví na scéně Sylvester Stallone, nabírá snímek druhý dech a směřuje k závěru plnému zvratů. Sylvester Stallone není možná velký herec, ale rozhodně to není žádná tragédie. Hráči jsou film, kde neukazuje své vypracované svalstvo, objevuje se tu ve skvěle padnoucím obleku a se seriózními šedinami ve vlasech, jeho grimasy nejsou vůbec špatné a platí tu pak jednoznačně za největšího sympaťáka a nejzářivější hereckou hvězdu. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Poker, ženy a peníze. Co víc si přát. L.A. je plno podvodníků, tak nezbývá než být nejlepší. Originální, celkem vtipně podaný filmový počin s pointou na konci v podobě přechytračení podvádějící party. Sylvester Stallone tam opravdu nemusel být, do role zkušeného karbaníka bych radši obsadil Roberta De Nira nebo Al Pacina. Sly postrádá šarm. A stárnutí je přirozené a neměl by ho zakrývat plastikou. Vypadá totiž potom jako figurína s umělým obličejem. A těch 96 minut filmu uteče stejně rychle, jako se písek přesype v přesýpacích hodinách. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

V mém hodnocení asi hraje roli to, že pracuji v kasinu, takže je to film z prostředí, které mě zajímá. Myslím si, že je to velmi dobře natočené hráčské drama, jenom ten Jamie Foxx je tam jaksi navíc. Ale Stallone, Byrne i Townsend jsou vynikající, a i když těch podvodů je místy až moc, tak pořád film působí velmi rafinovaným a sympatickým dojmem. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Mnoho situací je odkazem na knihu Karla Johnsona "The Magician and the Cardsharp". Například Malini dostal jméno od slavného kouzelníka uvedeného v knize a Shade je výraz pro podvodný karetní trik. (PußyMagnet)
  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama