Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste prepitá socka s od čuča vypálenými chuťovými bunkami dva dni pred dávkami a o bankovkách sa vám už ani nesníva, zoberte posledné medenáky do Lidlu na nákup gáblikov, ktoré samé o sebe nie sú nič moc. Zmiešajte ich dokopy s poriadnou hrsťou soli a podávajte s plátkom uhorky. Ak vám to bude trvať cca 15 minút, skúste predať vašu techniku moderného varenia Nove. V každej normálnej telke by ste dostali priestor medzi reklamou na ultraabsorbčné vložky a monoskopom. Láďa to však vzal z iného konca. Presvedčil o tom, že vie variť nielen vedenie Novy, ale i samého seba. Dostal priestor na pravé poludnie, aby národu ukazoval, čo všetko sa ešte dá považovať za "jedlo". Zrazu i tie rozvarené špagety z kantíny, či ukradnutý obed od kolegu-vegetariána chutia ako od Oliviera. Takže myslíte si, že viete variť? Varte! Myslíte si, že viete operovať mozog? Režte! Nova vám na to priestor dá. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohohle mamrda nemusím už od doby, co si hrál na potravinového inspektora – přesto dokázal nejednomu prodavači hnout pěkně žlučí – inu proč ne, sračky se nemají prodávat. Nicméně když už se vrhl na „vaření“ sraček a ještě inspiruje řadu blbečků – tak to už je na pováženou. Zas na druhou stranu ty knížky mu asi pěkně vynášejí a lituju lidi, co se podle nich doma snaží něco uklohnit… ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněme si to na rovinu, mladýho Hrušku může mít ráda zase jen stará Hrušková, která ho škodolibě povila v České kotlině a tím dala do špinavých pracek islámskému světu další pádný argument, že opravdu potřebujeme vyhladit. Nic není evidentně definitivní a to, co platilo včera, to je po příchodu Ladi s velkou hlavou už jen nekompromisně popřenou historií.Včerejší smažené, dušené, konfitované, či jinak upravené hovno, už prostě není dnem jakékoliv gastronomie, Laďa popírá veškeré dosud známé (a většinu neznámých) vesmírné zákony, a nebo nastavuje společně s TV Noha nové, neokoukané a průkopnické trendy, já si podobný marketingový tah představuju asi podobně, jako bych otevřel gynekologii, kde by byl jako hlavní tahák použit ordinující Josef Mengele. Na druhou stranu je jasné, že úspěch u části populace mít bude, tedy u té části, která se bodře plácá do kolen a freneticky hýká u Kameňáků a Bábovřesek, jen by mě zajímalo, zda tato entita ztratila chuťové buňky při sledování zmíněných skvostů, nebo jim změkl mozek následně po Laďovo kulinářské ekvilibristice. Geniálně a ďábelsky vymyšleno. Laďa, rozuměj debil, je prostě takový několikrát použitý anální kolík z infekčního, který je ledabyle pohozený ve svíčkové z přejetého morčete. ()

jerry12 odpad!

všechny recenze uživatele

1%. Audiovizuální i knižní tvorba tohoto lidského individua by měla zůstat nedotčená a měli bychom ji přechovávat jako nebezpečnou černou magii, která by snad mohla posloužit příštím vyspělejším civilizacím jako prameny toho, jak jsme byli v 21.století zaostalí homo lobotomus. Láďa Hruška je nejen velmi špatným remakem na Cameronova Vetřelce, ale především je skvělým sociologem, protože jeho kniha, nejprodávanější v dějinách českých zemí, exaktně potvrzuje, že minimálně půl milionu Čechů je banda nepoučitelných zombie s jediným cílem - "já vařit levně a hnusně". A v čele této smečky stojí právě ten největší z největších monster - Láďa Downův syndrom Hruška, který je (hrdě) exkluzivní a neopakovatelnou nulou jak v oblasti gastronomie, tak v oblasti televizní tvorby a moderování. Raději bych strávil filmovou noc v kině s Troškovou tvorbou, než se podívat na jeden díl této ohavné, alarmující a vymleté pakárny. Díky za ten zážitek! ()

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama