Reklama

Reklama

Marco Polo

(seriál)
  • USA Marco Polo
Trailer 1
USA, (2014–2016), 18 h 27 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

John Fusco

Hrají:

Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Chin Han, Remy Hii, Rick Yune, Joan Chen, Olivia Cheng, Andrew Ng, Amr Waked, Darwin Shaw, Claudia Kim, Ludi Lin, Ron Yuan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Seriál Marco Polo je zasazen do světa chamtivosti, zrady, sexuálních intrik a rivality. Podle dobrodružství slavného cestovatele na dvoře Kublaj-chána. (Netflix)

Recenze uživatele jarmil8 k tomuto seriálu (2)

Série 2 (2016) (S02) 

První série byla v mezích možností zábavná podívaná a vynikající hudbou. Druhou sérii zničil plytký scénář, který by možná vystačil na dvouhodinový film, ale ne na desetidílný seriál. Z celkem akčního béčka se stalo taktéž béčkové psychologické drama s malou, leč nepodstatnou milostnou vsuvkou a la Tygr a drak (a takových podivných výletů je tu víc). ()

Hadí podmínky (2016) (S02E06) 

Ten seriál jde totálně do kytek. Plytká zápletka roztahaná do několika dílů, kde všichni spřádají jakési intriky, důležitě se tváří, ale žádné velké drama se vlastně neděje. Postavy se svými proslovy začínají být otravné nebo jsou alespoň psychicky labilní, aby byla nějaká vata. Výprava a hudba stále skvělé, ale zbytečně. ()

Reklama

Reklama