Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsie a Stubbs míří ve snaze najít chybějící hostitele do hor. Teddymu je přidělen nový příběh o jeho původu, díky němuž se musí vydat po stopách nového viníka a nechat Dolores ve městě Sweetwater samotnou. Bernard vyšetřuje příčiny šílenství a halucinací u hostitelů. William objeví atrakci, kterou by rád vyzkoušel, a zatáhne k tomu i Logana. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E03 režíroval Neil Marshall a zhruba od půlky stopáže už je to znát - zkrvavělo. Tajemný gang strašáků, nebožáci hnijící zaživa, řezání hlavy pilkou a podobně, ale přibývá i znepokojivých znamení, přičemž divák pořád nemá páru, co přesně je vlastně špatně a co se skrývá za hrozbou spiknutí. Pomalu, pomalinku se ale divák začíná orientovat a to se mi líbí. Jen ať nás krmí tak akorát aby nedošla trpělivost... “Evolution forged the entirety of sentient life in this world using only one tool: mistake.” ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím ještě dávám čtyři hvězdy, ale časová smyčka a nejistá příběhová cesta(která je stále v rozvoji) mě nutí už hodnocení snižovat a doufat v nějaký nový impuls, který je v tuto chvíli jen A. Hopkins, J. Wright a ten rozvíjející se příběh + zapojení psychologie. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie, ozaj to nie je moja šálka kávy. S pribúdajúcimi minútami postupne vyplávalo na povrch čoraz viac nedostatkov, ktoré mi dosť vadia: mix sci-fi a westernu ma zaujal oveľa menej, než som čakal, neustále sa opakujúce "časové smyčky" (zakaždým umierajúca postava XYZ, príchod na nočný ranč...) ma nebavili, krvavé efekty nie sú všetko (rezanie hlavy), o príbehu si nie som istý, kam vlastne smeruje (a, to hlavne, či ma to vôbec zaujíma) a nebavili ma ani postavy. Až na Hopkinsa a Wrighta. Čo mi príde dosť málo. Po technickej stránke kvalitka, ale inak na môj vkus príliš prázdne. Predbežne s pozeraním Westworldu končím. Možnože sa raz budem tak veľmi nudiť, že sa k nemu vrátim. Ale skôr nie, ako áno. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to sice nej­lepší díl mezi prv­ními třemi, ale svojí úro­veň si nestále drží. Důležité je, že ještě tvůrci neod­ha­lili všechny karty, že každá kos­tička v puzzle, které se skládá díl po dílu, se nako­nec dostane na správné místo.90 % ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prehlbuje sa romantická linka medzi Dolores a Tedym. Ford nahrá Tedymu minulosť čím ho dostane do dosť nezávideniahodnej situácie. Prichádza prvý vzdor robota napriek naprogramovaným pravidlám. Prevedenie: Konečne sa dostávane aj do Bernardovho súkromia. Konečne sa odokrývajú Bernardove Mimikry a aj to prečo sa neotvára pred kolegami. Ford je stále viac tajomný a príbehu to svedčí. Scéna s Elsie je to, čo dodáva konečne seriálu gule. Osobne som zvedavá ako do toho celého zapadajú Logan a Will, tí týpci sú mi celkom sympatický. Pocity: Konečne sa mi prelínajú pozitívne pocity z reálneho sveta a aj z Westworldu. Osobne sa teším na ďalšiu časť a o tom by seriály mali byť. 78% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V této epozodě se dozvíme, že jeden den strávený v parku přijde zájemce na 40 000 amerických dolarů. (HellFire)

Reklama

Reklama