Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na štědrý den a jak jsem se v roce 2019 dívala na film Městem chodí Mikuláš, tak jsem se rozhodla zkusit tohle. A v uvzovkách scénáristovi můžu ironicky poděkovat. Takto zprasit vánoční atmosféru orgiemi, drogami, chlastem, nedůstojným chováním, sprostými slovy.. No, film který se zajisté vysílá po 23.00 hodině, odehrává se to v době vánoc, ale kdo se těší na štědrý den jako já, tak ať se na tuto bizarní sra*ku opravdu nedívá. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen s neobvyklou hereckou partiou, hoci kamoš James Franco sa predsa len mihne pár zábermi. Po dramatickýchh úlohách ma potešilo zase raz vidieť Josepha Gordon-Levitta v humornej pozícii a prekvapila účasť Miley Cyrus a Michaela Shannona. Night Before dobre pobaví, hoci je s ňou trochu problém v nevyváženosti, film má scény spôsobujúce záchvaty smiechu a potom ďalšie, ktoré by ste radšej pretočili. Zaujalo ma využitie ducha Vianoc (minulosti, prítomnosti a budúcnosti) známe z Dickensa a pobavili hlavne patálie Rogena (obzvlášť tá v kostole). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Takových filmů je hodně, ale tady mě baví, všichni 3 hlavní aktéři. Konečně není Seth Rogen jen za trapáka, ale i trochu za herce, Gordon-Levitt, jako nesmělý mladík, který svou postavu Ethana, hraje hodně vtipně, protože se z trojice dostane snad nejvíce do trapných situací, které jsou "ANO" vtipné. Jako Vánoční pařící komedii, jsem si tohle moc užil. Anthony, který si hraje, na jakousi sportovní hvězdičku, která si užívá své chvíle slávy, až ve 34 letech. Snaží se zapadnout svou osobností, do "lepší společnosti," kde nakonec zjistí, jak už to bývá, skuteční přátelé nadevše. Já osobně filmy, ve kterých účinkuje Rogen, nemám nijak v oblibě, ale tihle 3 si sedli a dokázali mě pobavit, velice dobře. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama