Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nevím, jako komedie mi to moc nepřišlo. Zasmál jsem se snad jen jednou. Zajímavé je, že Seth Rogen tady hrál asi ze všech filmů, co jsem s ním viděl, nejvíce, ale jeho postava mě hrozně štvala. Pak se ale objevila Miley a všechny chmury se rozplynuly. Jen kvůli ní stojí za to ten film vidět. Kromě Miley mě na filmu ale zaujala ještě jedna věc, nejsou tu žádné prvoplánovité výstavní holky, jen úplně normální a obyčejné (a vůbec ne méně zajímavé či hezké). A to se mi hrozně líbilo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A BUDE TO NEJLEPŠÍ VEČER NAŠEHO ŽIVOTA!…“ /// Tahle věta je dost vohraná (zvlášť v našem věku) – pár chlápků si de vyčistit disketu a hned se z toho snažej dělat událost, na kterou se nezapomene. Nebo aspoň voni maj vo čem v těch svejch nudnejch životech kecat. Tohle je podobný. Teda smyslem. Provedením se dostávaj dál, než vostatní (nekončej v pajzlu pochybný kvality, kde místní štětka za panáka rumu volizuje předkožky…). Snažej se (možná to byl úkol pro celou tu rotu scénáristů), aby se tady děly věci a průsery větší než ve Vegas. Faktem je, že toho tihle tři týpci hodně podělali. Ale poučili se! Navíc přátelé jsou (kurva prostě jsou!) důležití! Takže je to místy sentimentální, vobčas brutální a taky vtipná prostoduchá vánoční zábava, pro nenormální adventní obecenstvo! (dáme to letos po Popelce? Jasan, dones travku…) No tak já du radši vo chlup vejš... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Žid a mým vánočním přáním je ukřižovat m(M)esiáše. 2.) Zjistím, že Miley Cyrus (ani Hannah Montana) nemusej bejt trapný. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele

Absurdná zlátanina žánru párty komédií s vianočnou romantikou, prakticky bez príbehu, postavená len na situačných gagoch a Rogenovskom humore. Nie je to vyslovené peklo, ale ani žiaden vianočný zázrak. Vidieť to v podobnom stave, v akom sa nachádzali hlavní hrdinovia, by však iste bola o triedu vyššia zábava. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $43,047,372Tržby Celosvetovo $52,395,996Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,313,110Tržby za predaj DVD v USA $1,750,718║ kam na tieto praštené nápady na komédie v amerike chodia? nuž len ďalšia pračudesná blbovina, na ktorej nie je šanca zabaviť sa /25%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama