Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vážení slovenskí a českí muži, dávajte si pozor, aby po tejto reklame na čaro luxusu v partnerskom vzťahu nebrala vaša partnerka odmietnutie kúpy originálu Wuthering heights ako prejav vašej neschopnosti si zarobiť peniaze. Že sa veci vyvinú trochu inak, je skôr iba detail a na veci to až tak veľa nemení. Oceňujem, že film je nakrútený presne tak, aby svoj účel splnil a v tomto smere nedošlo vlastne k žiadnej chybe. Čo je možno na celej veci to najstrašidelnejšie. Dokonca jedna sekvencia, skladajúca sa z prestrihávania troch dejových línií, je veľmi šikovne zostrihaná. Dialógy sú bohužial peklo. Byť gay, asi podám do Bruselu žalobu za hanobenie menšiny. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Matka samoživitelka s kamarádkou zamilovanou do jejího nešťastně ženatého bratra plus veselý gay hladovějící kvůli vegetariánskému partnerovi vedou společně malé knihkupectví, kam jednou vstoupí muž snů – bohužel také zrádný podnikatel, jenž má s krámkem jiné plány.Přehnaná mondénní stylizace ani sponzorské odkazy by tolik nevadily, kdyby Táňa Pauhofová a Klára Issová v hlavních rolích měly povolený třicátnický nadhled, nikoli seriálový režijní diktát uhihňaných puberťaček, které se neustále objímají a poplácávají.Snaha najít „pořádné chlapy“ mezi polskými herci se zase vymstí v dabingu, který z nich dělá duté panáky: „Jsem jiný, zničil bych tě.“ Hlavní zábavu tak vedle pár slovních přestřelek obstarává homosexuální dvojice, paradoxně nejpřirozenější, protože Ľuboš Kostelný a Petr Vaněk drží své postavy co nejdál od hysterické karikatury.Naopak nejstrašnější jsou okamžiky vážné, bolestínské, až melodramatické, včetně milostných scén provozovaných od luxusu po kumbály, kdy se zdání vášně navozuje bouráním nábytku. A okamžik, kdy se zlomená hrdinka vypláče na rameni neznámé chápavé stařenky, posouvá komedii k parodii. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Romantická klišoidní komedie s humorem, který mi nejednou připadal skoro až trapně z donucení s berličkami z "cool" používání vulgárnější konverzace. Na druhou stranu se vtipem nešetřilo, takže se našlo ještě dost prostoru k pobavení a děj taky solidně odsýpal. Nejvíc mne však zamrzel dabing polských herců, který působil mezi českými herci tak nějak divně "naroubovaný" až to za uši tahalo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

combo včerejšího Manžela na hodinu a tohoto mě asi zase na pár měsíců vyléčilo z českých filmů a z českých romantických "komedií",Všechno nebo nic je podobně hloupé jako Manžel na hodinu,v mnoha ohledech dokonce hloupější.Postavy mají být až na jednu nejspíš velci sympaťáci,ale moc se podle toho nechovají.Dějově je to navíc slepenec těch nejobyčejnějších a nejjednodušších klišé,které si v rom-komu můžeme představit,nemluvě o příšerné stereotypizaci všeho a všech.Minimálně to diváka může přivést na myšlenku,že vydání knihy je podobně náročné jako nákup pečiva.Tohle prostě nemůže zachránt ani Táňa.Jo a nesmál sem se...prakticky vůbec...nebo vlastně jednou...20% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Film sa nenakrúcal lineárne. Úplne prvá scéna, ktorá sa natáčala za Prahou v Dolných Počerniciach, bola tá, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) sedia na plote pri jazere a zapíjajú sklamanie z Ríma. Hneď potom spadne Vanda z loďky do vody, ale tú ešte predtým skontrolovali dvaja potápači, aby Klára nespadla na niečo ostré na dne a neublížila si. (monalisa69)
  • Poľským hercom tlmočil na nakrúcaní Evitin partner Pawel, ktorý tým, že má poľské korene, hovorí po poľsky plynule. S režisérkou (Marta Ferencová) celý čas žartoval, že za to musí mať v záverečných titulkoch osobitný riadok. A dostal ho. (monalisa69)
  • Snímka bola uvedená v troch jazykoch - slovenskom, českom a poľskom. (Sufferer)

Reklama

Reklama