Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Od téhle 6 se rozhodně nedá čekat nějaká rádoby pseudointelektuální třináctá komnata spolku antisemitů a přesně tak to taky je. Extrémně přehrávající Lautner je místy až otravný a naprostým opakem mu je Sandler, který jakoby si řekl, že všechno odehraje výrazem " zrovna jsem po anální penetraci". Což je asi jediná věc, která mi výrazně vadila, čekal jsem totiž podobnou ptákovinu typu Zohana, jenže Sandler v celém filmu působí dojmem, že co nevidět zemře. Jeho filmy mám rád, jsou uvolňující a člověk u nich může v klidu vypnout, postrádají totiž naprosto logiku. Ještě něco k Lautnerovi...jsem v podstatě hrozně rád, že ten kluk dostal roli dementa, protože se aspoň ukázalo, že má pouze na dvě věci. A) Vlkodlačí homokláda a za B) uplnej retard. Dokážu si představit, jak doma sedí ve vaně, prdí si do vody a považuje to za nejvyšší stupeň víření. Jako celek je The ridiculous 6 přesně to, co by chybělo, kdyby Sandler svoje ujetý nápady nepřenášel na plátno: naprostá hovadina, u které jsem se ale vůbec nenudil. No a konečně si zase v něčem větším zahrál i Rob. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, na Sandlera je to trochu slabé, ale na druhou stranu, já ho mám tak nekriticky rád, stejně jako mám rád western, že se mi stejně tenhle snímek prostě líbil. Bavil jsem se, hlavně v první polovině jsem se docela zasmál, i když je fakt, že ten baseball je zbytečný. Je tu dost odkazů, které už pochopí opravdu jen Sandlerovi fandové, ale to nevadí, já jsem si užil i tenhle film. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

I CAN PLAY THE PIANO WITH MY DICK. WELL, WE'RE UNSTOPPABLE THEN! Westerny mám rád, Adama Sandlera taky a tak jeho komedie zasazená do tohoto prostředí mi vůbec nevadila. Potěšil i Danny Trejo, ten chlap nemůže zklamat. Není to bůh ví jaká sranda, ale aspoň se to nepromění v trapas. No, a Mark Twain, ty vole. To bylo na celém filmu nejlepší. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená. Nečekala jsem, že se mi to bude líbit. Western není úplně můj oblíbený žánr a komedie/parodie většinou nedopadají nejlépe, ale tohle se docela povedlo. Samozřejmě by to nebyl Adam Sandler, kdyby ve filmu nebylo pár nechutných a trapných vtipů, ale je jich pomálu. Příběh je solidní a zajímavý. Když už to ke konci vypadá na šťastný konec, najednou se objeví nečekaný zvrat, což mě překvapilo. Není to film, na který bych se dívala pravidelně, ale třeba jednou do roka, je to příjemná srandovní komedie se super herci. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních Sandlerových zářezů na Netflixu i nepřílišné fanoušky jeho tvorby přesvědčil, že mu to bude v pařátech neustále expandující stanice svědčit mnohem více než v distribuci filmových studií, která do kin posílala i předem zapovězené propadáky jako je Jack a Jill. Ve výběru Sandlerových i obecných amerických komedií posledních let jsem ohromně opatrný, k The Ridiculous 6 jsem se dostal formou doporučení zábavné parodie na westernové filmy. A přestože byla spousta pasáží dost přepálených (co se týče mých nynějších filmových preferencí), o zábavu jsem měl postaráno téměř celé dvě hodiny. U ryze amerického filmu ryze komediálního ražení jsem se nezasmál už pekelně dlouho. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)
  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama