Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená. Nečekala jsem, že se mi to bude líbit. Western není úplně můj oblíbený žánr a komedie/parodie většinou nedopadají nejlépe, ale tohle se docela povedlo. Samozřejmě by to nebyl Adam Sandler, kdyby ve filmu nebylo pár nechutných a trapných vtipů, ale je jich pomálu. Příběh je solidní a zajímavý. Když už to ke konci vypadá na šťastný konec, najednou se objeví nečekaný zvrat, což mě překvapilo. Není to film, na který bych se dívala pravidelně, ale třeba jednou do roka, je to příjemná srandovní komedie se super herci. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tri hefty sú výborné, ale všetko ostatné je až príliš over-the-top. Sandler vkuse tlačí na pílu až to prestáva byť vtipné, hoci jeho bratská šestka sú vážne imbecili na pohľadanie, a to je vlastne pochvala. Lautner si tu zahral asi svoju životnú a konečne znesiteľnú rolu, ale jeho fanynky asi nadšené nebudú a toto je asi smer, ktorého by sa mal držať. Výber ženských postáv tradične skvelý a indiánky sú vau! Kto má rád "zohanovské" komédie by tak mal odísť spokojný. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná ptákovina, která až překvapí všemi herci, které v sobě schovává - doslova desítka známých jmen a už jen to dokáže potěšit. První polovina znatelně slabší, než druhá zábavnější a ačkoliv to je oproti jiným Sandlerovkám slabý odvar a nedostal jsem úplně to, v co jsem doufal, tak občas se nějaká ta hláška povedla a celý soubor hlavních postav byl charakterově docela zábavný, takže takový slabší průměr na hranici 2/3 si film hádám i zaslouží. Pořád se ale nemůžu ubránit pocitu, že 2 hodiny jsou přece jen přemrštěná stopáž na film podobného rázu, což v konečném výsledku filmu dost škodí… ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Další Sandlerovka za mnou (viděla sem skoro všechny ale sem holt líná svině takže hodnocení dodám u ostatních někdy v budoucnu) tentokráte se nám Adam představil jako takovej bílej SuperVinnetou co si umí luxusně hrát s pytlem a ovládá i další mysteriozní shity (trs trávy vede) . No a cestou necestou za 50ti tácama na záchranu biologickýho fotra potkává další vyspělé spermie fotříkových radovánek a zjišťuje tak, že má pět bratrů. A že jsou povedený o tom žádná - Jeden mrdá s mulou, druhej s melounama, třetí hraje pérem na piáno, čtvrtej neumí mluvit a pátej může za smrt Lincolna. Takovou rodinu bych brala taky, protože s nima nuda určitě nehrozí. Nebo jo? Jak se to vezme...film má několik velmi povedených scének - věšení Džejkoba, poker face Schneidera, trs trávy v podání Ztracenýho nebo "omráčení" Keitela. Stejně tak má hromadu trapných scének - Ani piču neprozradím jen si je vytrpte jako já. Výsledkem je tak skrz naskrz průměrnej film, kterej dopadne tak, že si ho už v životě nepustím celej, ale určitý scény uvidím ještě hodněkrát. Jo a písnička u ohně je kurva chytlavá : Jupí jou jou jé, jupí jou jou jé ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nové westerny si nenechám ujít, když má jít o parodii, malinko už váhám, ale pořád si říkám, že to snad průser nebude. Nebyl. Když vím, že scénář psal A. Sandler je to bohužel jen 50-50%, že to bude paráda! Nebyla. Herecké obsazení zaručuje kvalitu, ale taky to, co nemusím. Humor postaven na sexismu a fekálních vtípcích, s tím se dalo počítat. Pak ale už jen silné okamžiky. Jak vznikal baseball, to nemělo chybu. Nebo poker s Wyattem Earpem. Udělal mi radost T. Lautner, kterého bych tady nečekal, ale je super vědět, že si ze sebe umí udělat srandu. Nejde opomenout nádhernou J. Jones. Celkově spokojený, ale znovu si to asi nepustím... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)
  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama