Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valenta (Z. Dušek) z podzemí zmizel. Detektivové zjišťují totožnost Adama (M. Valenta) a vypátrají i jeho pravou matku. Policisté rekapitulují všechny případy a dávají do souvislostí oběti a všechny poznatky a přemýšlejí nad tím, jestli se už mohou soustředit jen na jednu vyšetřovací verzi. Stolařová (V. Freimanová) se rozhodne zničehonic z léčebny odjet. Policisté zjišťují, že se v případech objevuje jeden typ uspávací látky. Stejným roztokem je uspán také bodyguard mladé dívky Sandry Konrádové (T. Vítů), dcery mafiána Konráda (K. Rímský), kterou někdo unesl z podzemních garáží. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udalosti plynú trochu pomalšie oproti predchádzajúcim dielom a až na konci sa to s novými postavami rozbehne a hneď aj skončí. Starý pán Valenta sa nezdal, ale mal nakoniec celkom dobrý nápad, a čo s ním sa dozvieme až nabudúce. Ale prečo vrah nahráva tie divné zvuky, odkiaľ sa vlastne berú a čo s nimi má policajt? ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, a jsme zpět u cajdáčku, um caca, um caca, jednou otooočit, jen klid, pomalu. Tak jasně, sedm dílů rovná se vyšší sledovanost a hlavně víc sponzorů před odvysíláním dílu. A taky víc product placementu - herdek, proč mám chuť na Jamesona, nevíte? Jinak mne nijak pozitivně pobavil Taclík á la český Marlowe, ha ha, to vám bylo vtipné, a Čvančarová jako Jolanda, škoda, že neřekla "vidím velký špatný". Jako fakt - tenhle díl si o parodii říká snad nejvíc. Všechny ty vážné a důstojné pohledy a moudré, po stoprvé omleté proslovy... A opět něco naznačíme, přidáme nové postavy, dokonce brněnského mafiána na scénu přivedeme - jestli tohle není parodie, co potom? Jenže jestli je to parodie, tak až moc jemná a sofistikovaná tedy. Ještě že ten Donutil udělal vtip, taky jsem si už jeho roli zde začal plést s tou v Dámě a Králi, bo jak se ten novácký seriál jmenuje. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledně jsem měl radost, že postav ubylo, dnes naopak mnohé přibyly a s nimi další roviny příběhu. Slovy šéfa kriminalistů jsme stále na stejném místě. V tomto díle bylo méně akce i napětí, ale maličko se rozjasňují vztahy v hlavní linii případu. Bohužel k pachateli jsme se neposunuli a pokládám si otázku, jak moc jsou důležité pro jeho odhalení všichni lidé, zjevující se v ději. Tři a půl. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pořád mám pocit,že to dělá "Švehlíkova" manželka nebo on sám..... děda Valenta byl skvělej chlap, věděl,na čem je a přesto dělal všechno možné, aby pomohl....ta ampule s motákem,to byl od něj skvělej nápad.... nové postavy jsou oživením, jak Tácek,tak věštkyně...i mafiánská rodina- oba Rímští.....jen s epořád nevyznám ve Stolařových....matka Adama -Tomáše, to je taky dílo, Žíla to hraje hodně dobře.... ()

doubravkaa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě to moc baví. Sleduju každý díl bez dechu, s napětím čekám na další část, vymýšlím teorie kdo, co, jak, proč.... Zamotanost a komplikovanost mi nevadí (jsem vycvičená ze sledování Westworldu), věřím panu Strachovi, že všechny nitky se nakonec sejdou ve smysluplné pointě. Osobně nejvíc podezřívám manžela Ljuby Krbové a možná i ženu Švehlíka :-) Jak jsou v tom ti dva namočení, to si jen všelijak domýšlím...ale čekám, že mě autoři stejně vyvedou z omylu :-) Jinak si myslím, že Kratina unesl Adama (Tomáše), protože to byl jejich vnuk....(že měli syna, kterej se ufetoval a předtím počal dítě s Žilkovou). Takže tak. Už se těším, jak to bude doopravdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)

Reklama

Reklama