foto

Simona Postlerová

  • nar. 9.11.1964 (51 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Plzni v roce 1964. Její rodiče se věnovali filmu. Otec byl režisérem a matka herečkou. Už od raného dětství chtěla být herečkou. Studovat šla na gymnázium, které úspěšně dokončila. Po gymnáziu šla studovat herectví do Prahy na DAMU. Během studia na DAMU hrála v Národním divadle. Dalšími divadly, kde se také vyskytovala byly: Karlínské divadlo, Divadlo Ungelt. Od roku 1992 se vyskytuje v Divadle Na Vinohradech. Můžeme ji vidět v představeních např: Brouk v hlavě, nebo Jistě, pane ministře.

Bohužel, není moc vyhledávaná režiséry a tak ji v televizi můžeme spatřit jen velmi zřídka. V posledních letech to byly akorát seriály HOTEL HERBICH, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ a POSLEDNÍ SEZÓNA. Kromě seriálů také někdy hraje v inscenacích, např: STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ nebo KOČKY.

Hodně také dabuje a věnuje se i rozhlasu se kterým spolupracuje. Z dabingu její hlas můžeme slyšet např. Samanthu Carter v seriálu Hvězdná brána, Lorelai Gilmoreovou v seriálu Gilmorova děvčata, Annie Hackerovou v Jistě, pane ministře.

Má také bratra, který se jmenuje Alexandr a je taktéž herec. Za manžela má kytaristu Zdeňka Hráška. Mají spolu dvě děti. Dceru Janu Magdalénu a syna Damiána.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Vražda za úplňku (S01E07)
2014 Stopy života - Bílý střelec (TV film)
2012 Probudím se včera
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Cesty domů (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Bekyně mniška (TV film)
Divnovlásky (TV film)
Kouzla králů (TV film)
Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Muž a stín (TV film)
Trapasy (TV seriál)
2006 Experti
Kočky (TV film)
O Šípkové Růžence (TV film)
Poslední kouzlo (TV film)
Poslední sezona (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Smetanový svět (TV film)
Tři dámy s pistolí (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Nezvěstný (TV film)
Stará láska nerezaví (TV film)
2001 Duch český (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Podzimní zahrada (divadelní záznam)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Jedna vánoční (TV film)
Paní Piperová zasahuje (TV film)
Spirála nenávisti (TV film)
Velký případ (TV film)
1998 Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
O zámku v podzemí (TV film)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Dovolená (TV film)
O třech ospalých princeznách (TV film)
Polední žár (TV film)
Rumplcimprcampr (TV film)
Záhadná paní Savageová (TV film)
1996 Hospoda (TV seriál)
Lékárníkových holka (TV seriál)
Na hraně (TV film)
Poe a vražda krásné dívky (TV film)
1995 Kean (TV film)
Kníže Václav (TV film)
Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)
Jedna kočka za druhou
Pohádka o věrnosti (TV film)
Zámek v Čechách (TV film)
1992 Danton čili Saturnália (TV film)
Dva Janové a ovečka (TV film)
Noc pastýřů (TV film)
1991 F - E - D - A (TV film)
Osudné dveře (TV film)
Ten lokaj (TV film)
Tma (TV film)
Útěk do vězení (TV film)
Území bílých králů (TV seriál)
1990 Duch času (TV film)
Milostivé léto (TV film)
Zlatý ostrov (TV film)
1989 Klaním se, měsíci (TV film)
O podezíravém králi (TV film)
Zrcadlo (TV film)
1988 Bludiště cest (TV film)
Chlapci a chlapi (TV seriál)
O zrzavé Andule (TV film)
Věrni zůstaneme
1987 Dan (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
Zaslepení (TV film)
1986 Jak Matýsek přehodil výhybku (TV film)
Trvale jasno (TV film)
Zlá krev (TV seriál)
1984 Bohyně krásy (TV film)
1983 Stříbrný smrček (TV film)

Dokumentární

2014 Tajemství Vladimíra Dlouhého (TV film)
2010 Příběhy slavných: Dobrovolný dárce hlasu (TV film)

TV pořady

2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
2010 Hoby naší doby (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
Zoom (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 O češtině (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace