Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš je opět v nesnázích. Dočasně si mimo službu přivydělává jako soukromé očko. Ale nebyl by to Kuneš, aby se banální sledovačka nevěrného manžela nezvrtla v sérii mrtvol. I Rohan má starosti. Asi největší s Željkem, u kterého existuje důvodné podezření, že se pokusí utéct z vězení. Kromě toho mu dělá vrásky budování nového vyšetřovacího týmu v Ústí. Stará parta Lupínek, Mácha, Slepičková jsou už na místě, ale ještě zbývá udělat místo právě pro Kuneše. (Česká televize)

(více)

Recenze (63)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelogické věci neřeším ( ikdyž Predrag Bielac jako mafián přesedlaný z cirkusáka ... je to sympoš přivřu oko ), hlavní pro mne byla atmosféra a vizuál jako začátek seriálu a očekávám zlepšující tendenci. Případ nevěry byl jednoduchoučký stejně jako pachatel hanlivého sprejopisu. Rukopis Pachla byl zachován - atmosféra alá severočeský noir, chlapci od Krejčíře a svlečené herečky ikdyž tak nějak ve tmě Dana Černá ( klobouk dolů v padesáti skoro, ) a Henrieta Hornáčková jako zastřelená. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sérií Rapla se Pachl vrací do polohy, která mu sedne nejvíc. Zatím to připomíná mix GangsterKy a toho, co jsem měl tak rád na Cirkusu Bukowsky. Prostředí balkánské mafie je nesmírně atraktivní, Kuneš klasicky hláškuje a přesun z hor jemu, i celému seriálu svědčí. Příjemným bonusem je Predrag Bjelac, který se pro role balkánských gangsterů narodil - doufám že v dalších dílech dostane víc prostoru. Pokud to bude pokračovat i dál na vlně prvního dílu a Pachl bude sledovat především hlavní "balkánskou" dějovou linii a nerozdrobí seriál do jednotlivých případů, jako tomu bylo v prvním Raplovi, budu každý díl s napětím očekávat. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF?! Tak obrat ke vtípkům příliš nevyšel. Ze začátku mě "dojalo", jak "profesionálně" Kuneš šmíroval, coby soukromé očko, a jak přepral stopadesátikilovou, o hlavu vyšší gorilu ve výtahu. Pokračovalo to trapasy s vyhazováním z práce ve vyšetřovacím týmu (s velmi "chytrým a vtipným" návodem, jak se vyhnout výpovědi a nechat za sebe vyrazit někoho jiného, nutno dodat, že se celá záležitost odehrávala mezi detektivy, kteří místo, aby řešili křivé nařčení, se mlátili ve služební době utěrkou a pili alkohol). A korunu tomu nasadila postava Dany Černé u Kuneše. Chci vidět úspěšnou ženskou v dobrým postavení, jak se jde vyspat s obtloustlým postarším maníkem v bílém nátělníku, který nedělá nic jiného, než chlastá a kouří (popel klepe u sebe v bytě na zem) a je v exekuci. :D Zkrátka jsem nevěděla, jestli je chování postav v prvním dílu druhé sezóny skutečně míněno vážně, nebo je to jen jakási hloupá komedie, protože takhle se nikdo nechová. Pořádný sestup kvality oproti předchozí sérii. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní kvalitativní sešup. Ojedinělá temná atmosféra první řady je ta tam. Scénky z policejní stanice jsou trapnost jak pokusy o humor z Komisaře Rexe, logický kopance do koulí okovanou kanadou - ano, určitě nejdřív oznámíme trasu vězeňského transportu a až potom vyberu telefony od převážejících. Nad vodou to drží ovšem prostě opět Hynek Čermák, který valí jednu hlášku za druhou. Ještě bídnější start než první řada, která se ale skvěle rozjela. Bojim se, že tady se něčeho podobného asi nedočkám a už mám připravený Cirkus Bukowsky na spravení chuti. ()

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech letech tady máme novou sérii Rapla. Tentokrát se děj neodehrává v Krušných horách, ale v Ústí. Start nové série jsem čekal takový "suchý" nic, a moje očekávání se splnilo, ale není se čemu divit, nějak to začít musí a konec musí diváka něčím překvapit, něčím zásadním začít druhy díl a to se taky stalo. Rohan vyhodil Gazdu a místo něj nastupuje Kuneš, tímto serial chce říct, že se máme na co těšit, že máme očekávat zase něco velkého, tak doufám, že to bude minimálně dobré. Kuneš jako nasazený očko mi nebyl moc sympatický, ale zvládl jsem se na to koukat. Případ nevěry byl přitržený za vlasy ale ještě to šlo. Nové intro se mi nelíbí. Kamera je skvělá. Takový průměr, tenhle díl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda se natáčela v Praze, Ústí nad Labem, Kolíně, Vykmanově a Černé Hoře (Kruče a Bar). (SONY_)
  • Kuneš (Hynek Čermák) má doma TV stereo rádio rekordér PHILIPS COMBI TC-10 z roku 1983. (sator)
  • Když je Kuneš (Hynek Čermák) postaven mimo službu a přehrabuje se ve své minulosti, prohlíží si sbírku aktů a starý fotoaparát. Hynek Čermák má koníčka focení aktů. (sator)

Reklama

Reklama