Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (40)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dramu malo dojimave a na komediu malo vtipne. Premisa je celkom originalna, ale prevedenie celkom nuda. Ustredna dvojka chodi od jedneho potencionalneho otca k druhemu, ale dvakrat zabavne a ani zaujimave to nie je. Zachranuje to az vydarene finale a jeho pointa. Vysledkom je tuctovy priemer, ktory nestoji za pozretie. 5/10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Father Figures" je nakoniec lepšou komédiou, než som si myslel, že bude. Nebol som úplne nadšený z obsadenia, no dokázalo ma príjemne prekvapiť. S Owenom Wilsonom osobne nemám problém, no reálne som nikdy nebol fanúšikom Eda Helmsa. Často pôsobí maximálne trápne, otravne a málokedy dokáže dať filmu správneho ducha. No v tomto filme taký vôbec nie je. Dokonca mám pocit, že je to jedna z pár rolí, kde mi absolútne sedel. Nesnažil sa do toho dávať moc afektu, humor (až na pár výnimiek) nebol prízemný a celkovo sa sústredíme najmä na vzťah medzi dvoma bratmi, kde jeden celý život žiarlil na toho druhého. A teraz idú hľadať svojho pravého otca. Takže máme tu niekoľko dobrých tipov na otca a scénkam humor rozhodne nechýba. Je to jednoduchý film, v niektorých miestach priehľadný, ale v iných zase naopak vie priniesť aj pár dobrých prekvapení. Ja som si osobne sledovanie užil a myslím si, že ak máte radi komédie, tak toto je (podľa mňa) jedna z tých lepších. Som spokojný. Hodnotenie: B ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Father Figures mě opravdu příjemně překvapil. Trailer mě sice zaujal a taky pobavil, naučila jsem se ale na trailery nevsázet. Některé scény sice byly zbytečné a některé byly vyloženě "cringe", ty příště asi přejedu rychloposuvem, celkově byl ale Father Figures vcelku vtipný film se skvělou zápletkou, že se divák neměl šanci nudit. Ani závěr mi k mému překvapení nepřišel stupidní, což většinou u takových filmů bývá. Rozuzlení zajímavé a dá se říct, že i překvapivé. Hvězdičku ubírám kvůli začátku, rozjezd to sice nebyl špatný, ale když je mi při sledování trapně za samotné herce, určitě filmu nemůžu a nechci dát všech pět hvězdiček. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na debut celkem slušná práce a je fajn vidět po delší době Owena Wilsona. Příběhově je to celkem zajímavé, dvouvaječná dvojčata se rozhodnou pátrat po svém otci a že to snadné nebude se dozví hned při prvním adeptovi, jelikož jejich máma v 70 letech na discotéce řádila a nohy roztahovat problém neměla. Je zde pár vtipných sexuálních narážek, má to fajn tempo a překvapivě velmi dobrý závěrečný zvrat, který slušně překvapil. Na jedno podívání fajn. 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na komédiu nie je dostatočne vtipný, na drámu nie je dostatočne vážny. Herecké duo O. Wilson / E. Helms nie je zlý, ale tú chémiu nejako nie je vidieť ani cítiť. J.K. Simmons opäť v roli, ktorá mu sedí najviac. Škoda, že sa tu objavil len na niekoľko minút. P.S.: Záverečnú aplikáciu na mobily nebudem komentovať. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama