Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (378)

Happens 

všechny recenze uživatele

Spektrum skvělých herců, slibující úžasnou podívanou, nakonec předvádí průměrný film, milý film plný rádoby emocí bolesti z těžké ztráty, které já, divák, jsem nevnímal jako racionální, spíš přehnaně melodramatické - ostatně jako celou epiku příběhu protkanou tak ohranými frázemi, že jsem nebyl schopen se nechat dojmout. Na konci příjemná, ale očekávaná, přetočená pointa. Film potěší, nenadchne. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Film má pěknou myšlenku, hrají tam známé herecké tváře, zkrátka má to správné podhoubí, které dokáže zaujmout. Nějak tedy nechápu, proč z těchto ingrediencí vznikl tak neuvěřitelně předvídatelný "cajdák", u něhož emotivní momenty téměř vůbec nefungují. Režiséru Davidu Frankelovi se už od samotného začátku celý koncept filmu "sype" pod rukama, z čehož bohužel vznikla podprůměrná záležitost, která se u mě naprosto minula slzopudným účinkem. Tak snad příště. „Row, row, row your boat gently down the stream, merrily merrily merrily merrily life is but a dream!“ ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když pominu,že samotný nápad jak pomoci Howardovi vlastně není vůbec o tom jak pomoci Howardovi a úplně se s tím nestotožňuji,je Collateral Beauty těžkým zásahem na komoru.Může být vnímáno jako prvoplánový slzopudič,ale ten film operuje s velkou spoustou pravdy (a vlastně i klišé),které si člověk v běžném životě neuvědomuje a bere za samozřejmost.V mnoha ohledech mi to připomnělo My Sisters Keeper a ve výsledku mě úplně rozseklo.Za ten konec jdu na plnou palbu...85% ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tři nejlepší přátelé Willa Smithe jsou nejodpornějšími lidmi, s jakými jsem měl letos tu možnost setkat se v kině (na druhou stranu jeho Howard jako člověk a kamarád taky za moc nestojí). Přesto mě Collateral Beauty nenechala chladným, a to hlavně díky výborně napsaným a podaným dialogům, bez kterých by ta patetická břečka jménem příběh vyvolávala odpor nebo škodolibé pobavení. Takhle to ale kupodivu funguje. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první půlky jsem měla jasno, že tomu dám 3*, ale druhá polovina byla tak emotivní a nečekaný zvrat ve vztahu mezi Willem a Naomi mě tak překvapil, že jsem se rozhodla dát filmu nakonec 4*. První polovina je trochu pomalejší, trochu mě zklamalo to, jak se vlastně k Willovi dostala Smrt, Láska a Čas, z traileru jsem očekávala něco jiného, ale nakonec Smrt v podání skvělé Helen Mirren stejně překvapila. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy se White (Edward Norton) kouká na televizi, se zeptá své matky, jestli dávají už i CSI: Celeveland, ona mu odpoví, že je to novinka. Ve skutečnosti na obrazovce běží seriál Beze stopy, který se vysílá již od roku 2002. (hendrich6)

Reklama

Reklama